- 10%

LeMieux D-Ring Extender Set

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

LeMieux D-Ring Extender Set is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de LeMieux D-Ring Extender Set van LeMieux nu lekker scherp geprijsd!

9.86

SKU: 1113659 Categorie: Tags: , ,

Bestel de LeMieux D-Ring Extender Set nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. LeMieux D-Ring Extender Set is een product uit de categorie Zadels & toebehoren en nu scherp geprijsd in de kleur brown. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de LeMieux D-Ring Extender Set. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Accessoires van LeMieux haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

De LeMieux D-Ring Extender is ontworpen om netjes om de D-ringen van je zadel teknopen en is het perfecte kleine hulpmiddel voor iedereen met extra lagen onderhet zadel, zoals het gebruik van een zadelonderlegger, zodat je zadeldek D-ringlipjes nog steeds kunnen veilig en stevig aan uw zadel bevestigen.Ook geweldig voor het toevoegen van extra ruimte voor tuig dat aan de D-ringenvan je zadel wordt bevestigd, zoals martingalen en borstplatenGemaakt van kwaliteitsleer, stevige metalen D-ring en supersterke nylon lusWordt per paar verkocht

Specificaties: LeMieux D-Ring Extender Set

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart