Premier Equine Air-cooled Eventing Boot Front

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Premier Equine Air-cooled Eventing Boot Front is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Premier Equine Air-cooled Eventing Boot Front van Premier Equine nu lekker scherp geprijsd!

74.95

SKU: 6da052b487c7 Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de Premier Equine Air-cooled Eventing Boot Front nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Premier Equine Air-cooled Eventing Boot Front is een product uit de categorie Beenbescherming en nu scherp geprijsd in de kleur black. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Premier Equine Air-cooled Eventing Boot Front. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Peesbeschermers van Premier Equine haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Premier Equine Air-cooled Eventing Boot FrontGemaakt van een combinatie van 2520D ballistisch nylon en microfiber leer. Hetsterke maar soepele microvezelleer bedekt de belangrijke delen van debeschermer, rond de kogel de pezen. Ze zijn voorzien van een Eva-voering, diewaterbestendig is en helpt voorkomen dat de beschermers water vasthouden enzwaar worden op het been van het paard. Uitstekende beschermers voor de crosscountry of eventing.Hoe werken Air Cooled Eventing Boots? Terwijl het paard galoppeert, stroomt delucht door de voorste ventilatieopeningen, circuleert en komt uit dezijopeningen. Dit proces laat een constante stroom koude lucht door de pezenstromen, waardoor ze koel blijven.Microfiber leer is sterker dan echt leer, stretcht en vormt zich naar het beenvan het paard en behoudt zijn oorspronkelijke vorm. Het heeft het voordeel dathet lichter is, maar meer bescherming biedt en het goede nieuws is dat hetvolledig wasbaar is in de machine en een uitstekende duurzaamheid heeft.Belangrijkste kenmerken …-Technisch geavanceerd drielaags weefselsysteem ontwikkeld om te beschermen, afte koelen en comfort te bieden-Microfiber leer en 2520D ballistische nylon buitenkant-Lichtgewicht Eva-voering-6 ventilatieopeningen in de front boot-8 ventilatieopeningen in de hind boot-Koelt pezen-Gevormd om de countouren van het been-Zal de natuurlijke werking van een galopperend of springend paard nietbelemmeren-Licht en flexibel-Houdt geen water vast-Maximale bescherming-Veilige pasvorm-P.E. stootbescherming van polycarbonaat-Voorste kap +/- 200 g, achterste kap +/- 250 g-Verkocht per paar

Specificaties: Premier Equine Air-cooled Eventing Boot Front

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart