- 10%

LeMieux Conductive Magnotherapy Boots

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

LeMieux Conductive Magnotherapy Boots is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de LeMieux Conductive Magnotherapy Boots van LeMieux nu lekker scherp geprijsd!

166.46

SKU: ac7f33594115 Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de LeMieux Conductive Magnotherapy Boots nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. LeMieux Conductive Magnotherapy Boots is een product uit de categorie Beenbescherming en nu scherp geprijsd in de kleur black. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de LeMieux Conductive Magnotherapy Boots. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Therapy boots van LeMieux haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

De LeMieux Conductive Magneettherapy boots luiden een nieuwe benadering van magnetische therapie in. Unieke binnenvoeringen bevatten een geweven laag staalvezels direct onder 18 krachtige 2600 gaasmagneten. De stalen filamenten geleiden magnetische golven gelijkmatig rond de voering en brengen het hele been binnen het magnetische veld. Erkende voordelen van het gebruik van magneten zijn onder meer: -Helpt de bloedtoevoer naar pezen en gewrichten vóór de oefening.-Helpt bij herstel en nadelige effecten van inspanning en vermoeidheid.-Zuurstoftoevoer naar weefsel.-Productie van elastine en collageen essentieel voor de ontwikkeling van nieuwecellen.-Helpt bij de gevolgen van klappen door harde grond of extreme training.Conductive Magno Boots zijn een nieuwe generatie magnetische boots. Uniekebinnenvoeringen bevatten een geweven laag staalvezels direct onder 18 krachtigeneodymiummagneten van 2600 gaas. De stalen filamenten geleiden de magnetischegolven gelijkmatig rond de voering en brengen het hele been binnen hetmagnetische veld. Dit voorkomt ongewenste hotspots van de afzonderlijke magnetenen verbetert de algehele effectiviteit.Gaasroosters aan de achterkant geven overtollige warmte af die door hetmagnetische veld wordt gecreëerd en een buitenlaag van bamboe zorgt voor eengoede afvoer. Dit in combinatie met de gelijkmatige verspreiding van magnetischegolven gecreëerd door de speciale voeringen maakt het mogelijk om deMagnotherapy boots voor langere tijd te gebruiken.Bouw altijd langzaam op om paarden te laten wennen. Win altijd professioneelveterinair advies in. Het gebruik van magneten wordt algemeen aanbevolen doordierenartsen en trainers vanwege de voordelen. Kan ook worden gebruikt vooronderhoud en is ideaal voor gebruik vóór en na het sporten.

Specificaties: LeMieux Conductive Magnotherapy Boots

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart