- 10%

LeMieux ProIce Freeze Boots

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

LeMieux ProIce Freeze Boots is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de LeMieux ProIce Freeze Boots van LeMieux nu lekker scherp geprijsd!

125.96

SKU: b50d0a263e4f Categorie├źn: , Tags: , ,

Bestel de LeMieux ProIce Freeze Boots nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. LeMieux ProIce Freeze Boots is een product uit de categorie Beenbescherming en nu scherp geprijsd in de kleur black. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de LeMieux ProIce Freeze Boots. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Therapy boots van LeMieux haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

De LeMieux proIce Freeze Boots bieden gerichte ijskoude cooling rechtstreeks aan pezen en gewrichten. De folievoering isoleert en verlengt effectief het koude-effect, terwijl dezachte gaasvoering de huid beschermt tegen bevriezing en maximale overdracht vancooling mogelijk maakt.De unieke Hypo-Freeze Gel blijft zacht en vormt zich rond het been en zorgt voormaximaal oppervlaktecontact met pezen en gewrichten.Regelmatig gebruik van ProIce-boots voor korte periodes (20-30 minuten) naintensieve training voor preventieve doeleinden om ervoor te zorgen dat pezen engewrichten strak blijven. Hoe sneller de temperatuur van pezen na het werk kanworden verlaagd, hoe beter. Dit kan van toepassing zijn op dressuur met hogeintensiteit, evenals galopperen, springen en x-country.-folie voering isoleert en verlengt effectief het koude effect-Zachte voering van mesh beschermt de huid tegen bevriezing, terwijl maximaleoverdracht van kou mogelijk is-Unieke hypovries gel blijft zachtGebruiksaanwijzing:Plaats boots of inzetstukken in de vriezer gedurende minimaal 4-6 uur of 'snachts voorafgaand aan het aanbrengen. Gebruik in korte 20-30min sessies /meerdere keren per dag in ernstige gevallen. Druk stevig om de gel te vormen.Zorg ervoor dat de banden goed gesloten zijn, maar niet te strak.Onderhoud:Het gebruik van ProIce Boots kan het begin van plaatselijke zwelling en hittevoorkomen. Het doel van het gebruik van kou is om de cyclus vanontstekingsreacties te doorbreken voordat deze celschade veroorzaakt.

Specificaties: LeMieux ProIce Freeze Boots

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart