Sprenger Dynamic RS trens 16mm Sensogan

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Sprenger Dynamic RS trens 16mm Sensogan is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Sprenger Dynamic RS trens 16mm Sensogan van Sprenger nu lekker scherp geprijsd!

178.95

SKU: 452d33b82611 Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de Sprenger Dynamic RS trens 16mm Sensogan nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Sprenger Dynamic RS trens 16mm Sensogan is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur Sensogan. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Sprenger Dynamic RS trens 16mm Sensogan. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Bustrensen van Sprenger haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Het Dynamic RS mondstuk is te herkennen aan ergonomische vormgeving van het mondstuk. De mondstukken zijn geheel rond gebogen, het bit ligt zeer goed in de paardenmond en heeft een zachte, gelijkmatige drukverdeling op de tong en tongranden waardoor het kauwproces optimaal wordt bevorderd. Door de rondgevormde mondstukken wordt de aanleuning aan de zijkant van de mond positief ondersteund, waardoor het paard beter in de aanleuning blijft. Het smalle tussenstuk is 45 graden naar voren gedraaid waardoor de inwerking directer op de tong is. De olijfvormige ring is een combinatie tussen de D- trens en de bustrens. Deaanzetten van de ring zijn zo zacht als de bustrens maar de vormgeving van dering is meer richting de D- trens. . Hierdoor ligt het bit stiller in depaardenmond en geeft het een lichte zijdelingse steun bij het sturen.Daarbij zijn de ringen plat, hierdoor kan het bit minder “schuren” over dewangen van het paard.Het mondstuk is dubbelgebroken en licht naar de mond gevormd, waardoor het biteen fijne inwerking heeft.Geschikt voor paarden welke onrustig in de mond zijn.16mm

Specificaties: Sprenger Dynamic RS trens 16mm Sensogan

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart