Sprenger Dynamic RS WH Ultra 16mm Sensogan

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Sprenger Dynamic RS WH Ultra 16mm Sensogan is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Sprenger Dynamic RS WH Ultra 16mm Sensogan van Sprenger nu lekker scherp geprijsd!

202.95

SKU: 971971ac087a Categorie├źn: , Tags: , ,

Bestel de Sprenger Dynamic RS WH Ultra 16mm Sensogan nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Sprenger Dynamic RS WH Ultra 16mm Sensogan is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur Sensogan. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Sprenger Dynamic RS WH Ultra 16mm Sensogan. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Bustrensen van Sprenger haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Het WH- Ultra mondstuk is een dubbel gebroken bit met beweegbare rolletje in hetmiddenstuk welke 45 graden naar voren is gedraaid. Het rolletje stimuleert deactiviteit in de paardenmond, hierdoor wordt het kauwproces gestimuleerd en ishet paard sneller en gemakkelijker nageeflijk te rijden. Het paard zal het biteerder aannemen en voelt lichter in de hand.De olijfvormige ring is een combinatie tussen de D- trens en de bustrens. Deaanzetten van de ring zijn zo zacht als de bustrens maar de vormgeving van dering is meer richting de D- trens. . Hierdoor ligt het bit stiller in depaardenmond en geeft het een lichte zijdelingse steun bij het sturen.Daarbij zijn de ringen plat, hierdoor kan het bit minder “schuren” over dewangen van het paard.Het mondstuk is dubbelgebroken en licht naar de mond gevormd, waardoor het biteen fijne inwerking heeft.Het gebruik van een WH Ultra bit wordt aanbevolen voor paarden die niet adequaatreageren op de teugelhulpen, makkelijk sterk of stug zijn

Specificaties: Sprenger Dynamic RS WH Ultra 16mm Sensogan

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart