BR dubbel gebroken D-trens Soft Contact 16 mm

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

BR dubbel gebroken D-trens Soft Contact 16 mm is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de BR dubbel gebroken D-trens Soft Contact 16 mm van BR nu lekker scherp geprijsd!

52.95

SKU: 1d470c8b65a3 Categorie├źn: , Tags: , ,

Bestel de BR dubbel gebroken D-trens Soft Contact 16 mm nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. BR dubbel gebroken D-trens Soft Contact 16 mm is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur cuprigan. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de BR dubbel gebroken D-trens Soft Contact 16 mm. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de D-trensen van BR haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

BR dubbel gebroken D-trens Soft Contact 16 mmDeze kwalitatief hoogwaardige dubbel gebroken D-trens is vervaardigd van massiefCuprigan met roestvrijstalen ringen. Cuprigan is een legering bestaande uit 89%koper, 7% aluminium, 3% ijzer en 1% zink Het oxidatieproces van het materiaalgeeft een prettige geur en smaak. De anatomische vormgeving volgt de vorm van depaardenmond, waardoor een zachte en gelijkmatige drukverdeling ontstaat. Door decombinatie van de vormgeving en de unieke samenstelling van Cuprigan, wordt hetkauwproces en speekselvorming gestimuleerd, waardoor er een fijne verbinding kanontstaan met de gevoelige paardenmond. Het bit heeft een zachte inwerking op demond. Het mondstuk heeft een dikte van 16 mm en de ovale bitringen hebben eenafmeting van 65 x 50 mm.Een D-trens heeft D-ringen die niet vrij kunnen draaien, daardoor werken hulpendirecter in. Dit type bit wordt over het algemeen goed geaccepteerd, doordat hetmondstuk relatief stevig in de mond ligt. Door de D-vorm kan de ruiter het bitniet door de mond trekken en blijft het paard goed bestuurbaar, hierdoor is hetbit ook geschikt voor jonge paarden.Bij een dubbel gebroken bit bestaat het mondstuk uit drie delen. Het middelstegedeelte van het mondstuk ligt plat op de tong. Hierdoor ontstaat er meer drukop de tong dan bij een enkel gebroken mondstuk. Hoe dikker het middenstuk, deste meer druk op de tong.-Dubbel gebroken-Massief Cuprion met roestvrijstale ringen-Anatomisch gevormd-Zachte en gelijkmatige drukverdeling-Stimuleert de aanmaak van speeksel-Voor een optimale aanleuning-Zachte inwerking-Dikte mondstuk: 16 mm-Afmetingen ringen: 65 x 50 mm

Specificaties: BR dubbel gebroken D-trens Soft Contact 16 mm

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart