Trust Inno Sense D-trens Port Medium 15mm

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Trust Inno Sense D-trens Port Medium 15mm is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Trust Inno Sense D-trens Port Medium 15mm van Trust nu lekker scherp geprijsd!

119.99

SKU: b2828505c54b Categorie├źn: , Tags: , ,

Bestel de Trust Inno Sense D-trens Port Medium 15mm nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Trust Inno Sense D-trens Port Medium 15mm is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur inno sense. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Trust Inno Sense D-trens Port Medium 15mm. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de D-trensen van Trust haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Dit kaakstuk heeft een D-vorm. De D-ringen zorgen ervoor dat het mondstuk rustigen stabiel in de mond ligt. De druk van de D tegen de wang vergemakkelijkt hetsturen, doordat het hoofd automatisch al in de juiste richting wordt geduwd. Ditmaakt het bit geschikt voor bijvoorbeeld jonge paarden. Door de vorm van de ditkaakstuk is het minder makkelijk om het bit door de mond te trekken.De Inno Sense Medium Port wordt gemaakt van elastisch kunststof, iets harder danInno Sense Flexi Soft. De tongboog zorgt voor meer tongvrijheid waardoor er geendruk op de tong komt maar verdeeld wordt over de lagen. Dit maakt het bit ideaalvoor paarden met een gevoelige tong of paarden die de tong uitsteken. De InnoSense medium port is licht buigzaam.Bitten uit de Inno Sense collectie kunnen voor alle paarden gebruikt worden maarzijn in het bijzonder geschikt voor jonge paarden en paarden met een gevoeligemond. Het gebruikte kunststof is FDA approved, wat wil zeggen dat het materiaalniet giftig is en geen weekmakers bevat. Paarden die gereden worden op een InnoSense mondstuk volgen de hand gemakkelijk en nemen het bit snel aan.De bitten van TRUST equestrian zijn oer-Hollands. Alle bitten worden ontworpen,ontwikkeld en handgemaakt in Nederland. Dagelijks werkt een team van technischeprofessionals aan de productie. De bitten worden met de grootste zorgsamengesteld en van de beste materialen gemaakt. De kwaliteitscontrole enstandaard zijn hierdoor erg hoog. Bij ieder ontwerp wordt er continu rekeninggehouden met de balans tussen vorm, materiaal en gewicht. De bitten van TRUSTzijn licht gebogen waardoor ze beter naar de mond van het paard vormen. Doordeze anatomische vorm ligt het bit beter in de mond en wordt de druk beterverdeeld. Door de ruime keuze van mondstukken, kaakstukken en materialen streeftTRUST ernaar om voor ieder paard een passend bit te hebben.

Specificaties: Trust Inno Sense D-trens Port Medium 15mm

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart