Myler Dressuurstang MB43LP

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Myler Dressuurstang MB43LP is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Myler Dressuurstang MB43LP van Myler Bits nu lekker scherp geprijsd!

199.95

SKU: bab0b663a397 Categorie├źn: , Tags: , ,

Bestel de Myler Dressuurstang MB43LP nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Myler Dressuurstang MB43LP is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur rvs. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Myler Dressuurstang MB43LP. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Dressuurstangen van Myler Bits haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Myler Weymouth met een smalle tongpoort. Schaarlengte 7 cm met een mondstuk van 14 mm dik bij mondhoeken en lagen en naar binnen tot 12 mm afloopt. Mondstuk draagt op lagen en tong. Kan goed gebruikt worden bij gevoelige of scherpe lagen omdat het ook draagt op de tong. De Myler stangen bieden een uniek verbeterde tongverlichting/tongvrijheid t.o.v. de traditionele dressuurstangen. De 4 modellen mondstukken geven allemaal minder druk op de paardentong en het tongbeen. Dit zorgt ervoor dat het paard ongehinderd kan slikken en nodigt het paard uit tot makkelijk nageven. Veel bestaande stangen liggen vlak op de tong, wat het slikken beperkt en vaak tot stress of verzet leidt. Maar ook het gepatenteerd naafbusdraaisysteem in het midden van het bit wat de onafhankelijke zijdelingse inwerking geeft. Dit lijkt niet zo belangrijk maar dit item is een doorbraak in de africhting. Daardoor kan de ruiter de zwaarte van de teugelhulp verminderen. Zo leert het paard te reageren op de lichtste hulp. Dit systeem maakt de Myler Weymouth stangen super comfortabel, duidelijk en eenvoudig. Traditionele stangen geven gelijke neerwaartse druk op tong en lagen wat zeer snel kantelen van het paardenhoofd veroorzaakt. De 12 mm dikte van het Myler mondstuk in de mond maakt dat het past in de kleine paardenmond waar ook nog de onderlegtrens bij moet. De Myler stang is in mondhoek en lagen 14 mm dik. Veel traditionele dressuurstangen geven snel een blauwe tong doordat het allemaal te dik en te veel stang is. De stangen zijn gemaakt van sterk en duurzaam RVS. Roestvrij staal heeft geen smaak en kan een droge mond veroorzaken. Alle Myler stangen zijn dan ook voorzien van 3 koperen inlegstrips om speekselvorming bij het paard te bevorderen. MYLER is een verdere vervolmaking van eenvoud en comfort op het allerhoogste niveau! Deze dressuurstang is bij de KNHS en de FEI goedgekeurd.

Specificaties: Myler Dressuurstang MB43LP

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart