Sprenger Bemelmans dressuurstang 14mm – 5cm cheeks

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Sprenger Bemelmans dressuurstang 14mm – 5cm cheeks is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Sprenger Bemelmans dressuurstang 14mm – 5cm cheeks van Sprenger nu lekker scherp geprijsd!

279.95

SKU: 6e6a254b17c5 Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de Sprenger Bemelmans dressuurstang 14mm – 5cm cheeks nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Sprenger Bemelmans dressuurstang 14mm – 5cm cheeks is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur Sensogan. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Sprenger Bemelmans dressuurstang 14mm – 5cm cheeks. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Dressuurstangen van Sprenger haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Sprenger Bemelmans dressuurstang 14mm 5cm cheeks Absoluut de meest zachte dressuurstang die op dit moment verkrijgbaar is! Deze stang is geheel anatomisch gevormd naar de paardenmond. De stang heeft veel tongvrijheid, zorgt voor een zeer goede drukverdeling over de tong en geeft geen druk op de gevoelige tongranden en de lagen. Het paard wordt hierdoor gestimuleerd om het bit aan te nemen en tongproblemen, zoals bijvoorbeeld de tong over het bit gooien, worden nagenoeg verholpen. De anatomische vormgeving (de stang is licht naar voren gebogen) zorgt daarnaast voor een zeer stille ligging in de mond en voorkomt dat de stang het gehemelte kan raken. Ideaal voor de overstap naar stang en trens en voor gevoelige paarden! Inclusief kinketting. Het mondstuk is 14 mm dik. De extra korte scharen, met een onderlengte van 5 cm, zorgen ervoor dat de hulpen van de stang een mindere zware inwerking in de mond hebben. Verkrijgbaar met Sensogan mondstuk en roestvrijstalen scharen. (42-119-…-78)SensoganSensogan is samengesteld uit 75% koper, 13% mangaan en 12% zink. Door dezesamenstelling oxideert het materiaal gedoseerd. Door de oxidatie ontstaat eenaangename smaak, waardoor het paard het bit eerder aanneemt en ontspant.Daarnaast stimuleert het de speekselvorming, is het behulpzaam bij de preventievan spiergevoeligheden en helpt het bij het opbouwen van de spieren. Sensoganhelpt bij het reduceren van stress en heeft als bijkomend voordeel dat hetminder snel verkleurd en daardoor onderhoudsvriendelijk is.Sensogan bitten zijn herkenbaar door de zwarte cirkels op de kopse kant. In éénvan deze cirkels bevindt zich een pijltje. Dit pijltje dient aan de linkerzijdevan de paardenmond naar voren te wijzen

Specificaties: Sprenger Bemelmans dressuurstang 14mm – 5cm cheeks

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart