Trust inno Sense Baby Dressuurstang 15mm Non Fixed Port Medium

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Trust inno Sense Baby Dressuurstang 15mm Non Fixed Port Medium is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Trust inno Sense Baby Dressuurstang 15mm Non Fixed Port Medium van Trust nu lekker scherp geprijsd!

169.99

SKU: 15b84e2a3e32 Categorie├źn: , Tags: , ,

Bestel de Trust inno Sense Baby Dressuurstang 15mm Non Fixed Port Medium nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Trust inno Sense Baby Dressuurstang 15mm Non Fixed Port Medium is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur inno sense. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Trust inno Sense Baby Dressuurstang 15mm Non Fixed Port Medium. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Dressuurstangen van Trust haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Een baby dressuur-pompstang wordt samen met een onderlegtrens gebruikt, dezogenaamde stang en trens. Deze combinatie wordt gebruikt in de hogere dressuurklassen. Door de pompfunctie zit er meer beweging in het bit. Het paard kan naarbehoefte het bit iets oplichten om de druk op de tong te verminderen. Dedressuurstang is een kaakstuk met hefboomwerking. Hoe langer de scharen hoescherper de inwerking. De baby pomp-dressuurstang heeft korte scharen en heeftdaarom een mildere inwerking dan de normale pomp-dressuurstang. Voor een stangen trens combinatie is een speciaal stang en trens hoofdstel vereist of eenextra bakstuk. Daarnaast moet dit kaakstuk altijd gecombineerd worden met eenkinketting om te voorkomen dat het bit doorslaat. Dit bit is niet geschikt voorde onervaren ruiter.De Inno Sense Medium Port wordt gemaakt van elastisch kunststof, iets harder danInno Sense Flexi Soft. De tongboog zorgt voor meer tongvrijheid waardoor er geendruk op de tong komt maar verdeeld wordt over de lagen. Dit maakt het bit ideaalvoor paarden met een gevoelige tong of paarden die de tong uitsteken. De InnoSense medium port is licht buigzaam.Bitten uit de Inno Sense collectie kunnen voor alle paarden gebruikt worden maarzijn in het bijzonder geschikt voor jonge paarden en paarden met een gevoeligemond. Het gebruikte kunststof is FDA approved, wat wil zeggen dat het materiaalniet giftig is en geen weekmakers bevat. Paarden die gereden worden op een InnoSense mondstuk volgen de hand gemakkelijk en nemen het bit snel aan.De bitten van TRUST equestrian zijn oer-Hollands. Alle bitten worden ontworpen,ontwikkeld en handgemaakt in Nederland. Dagelijks werkt een team van technischeprofessionals aan de productie. De bitten worden met de grootste zorgsamengesteld en van de beste materialen gemaakt. De kwaliteitscontrole enstandaard zijn hierdoor erg hoog. Bij ieder ontwerp wordt er continu rekeninggehouden met de balans tussen vorm, materiaal en gewicht. De bitten van TRUSTzijn licht gebogen waardoor ze beter naar de mond van het paard vormen. Doordeze anatomische vorm ligt het bit beter in de mond en wordt de druk beterverdeeld. Door de ruime keuze van mondstukken, kaakstukken en materialen streeftTRUST ernaar om voor ieder paard een passend bit te hebben.

Specificaties: Trust inno Sense Baby Dressuurstang 15mm Non Fixed Port Medium

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart