BR Kneveltrens Combo Comfort dubbel gebroken 18mm

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

BR Kneveltrens Combo Comfort dubbel gebroken 18mm is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de BR Kneveltrens Combo Comfort dubbel gebroken 18mm van BR nu lekker scherp geprijsd!

44.95

SKU: a2c28ca655fa Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de BR Kneveltrens Combo Comfort dubbel gebroken 18mm nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. BR Kneveltrens Combo Comfort dubbel gebroken 18mm is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de BR Kneveltrens Combo Comfort dubbel gebroken 18mm. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Kneveltrensen van BR haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Deze dubbel gebroken kneveltrens heeft een kunststof mondstuk met een metalen kern en roestvrijstalen ringen. Dankzij de combinatie van flexibel kunststof en hoogwaardig roestvrij staal, zijn de bitten stabiel, maar toch bijzonder zacht en vriendelijk. Het kunststof heeft een hardheid van 90A en is FDA goedgekeurd. Dit betekent dat het materiaal vrij is van oplosmiddelen, geen weekmakers bevat en bovendien niet giftig is. De bitten kunnen gebruikt worden voor alle paarden en zijn uitermate geschikt voor jonge paarden, paarden met een gevoelige mond en paarden die andere materialen moeilijk accepteren. Het bit heeft een normale inwerking op de mond. Het mondstuk heeft een dikte van 18 mm en de scharen hebben een lengte van 165 mm. Een kneveltrens kan met knevelriemen gereden worden. Deze houden het bit op de juiste plaats geven het een lichte hefboomwerking. Door de knevels kan de ruiter het bit niet door de mond trekken en blijft het paard goed bestuurbaar. Hierdoor is het bit ook geschikt voor jonge paarden. -Dubbel gebroken-Kunststof mondstuk met roestvrijstalen kern-Roestvrijstalen bitringen-Flexibel-Normale inwerking-Niet giftig rubber (PAH vrij)-Dikte mondstuk: 18 mm-Losse scharen 165 mmDisclaimer: kunststof bitten werken veel gevoeliger in dan normale bitten enhebben vaak een heel positief effect op gevoelige paarden of paarden die normalebitten moeilijker accepeteren. Een kunststof bit is echter van een zachtermateriaal dan bijvoorbeeld rvs waardoor een paard met zijn tanden wel bijtsporenkan maken in de bitten.BR behoort tot één van de meest innovatieve topmerken in de paardensport. Deproducten worden door BR ontwikkeld volgens de laatste trends oppaardensportgebied met gebruik van hoogwaardige, technische materialen enmoderne productietechnieken. In de ontwerpfase wordt gebruik gemaakt van dekennis en ervaring van topruiters.Echter bieden we geen garantie bij het kapotbijten van kunstof mondstukken(zoals o.a. Appel en Combo Comfort) .Het bit hoort op de lagen te liggen, dit is het gedeelte van de kaaklijn waarzich geen tanden en/of kiezen bevinden. Indien het bit op de juiste hoogte in demond zit, komt het bit dus niet tegen de tanden of kiezen.Er zijn paarden die door bijvoorbeeld een tandprobleem het bit kapotbijten ofhet bit omhooghalen met de tong waardoor het paard wel bij het bit kan en hetmogelijk is dat het kunstof materiaal van de BR Appel en Combo Comfort bit kapotgaat.Dankzij de combinatie van flexibel kunststof en hoogwaardig roestvrij staal,zijn de bitten stabiel, maar toch bijzonder zacht en vriendelijk. Het kunststofheeft een hardheid van 90A en is FDA goedgekeurd. Dit betekent dat het materiaalvrij is van oplosmiddelen, geen weekmakers bevat en bovendien niet giftig is.Kapotte BR Appel en Combo Comfort bitten met bijtsporen worden dan ook nietvergoed.

Specificaties: BR Kneveltrens Combo Comfort dubbel gebroken 18mm

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart