Sprenger Dynamic RS Onderlegtrens 14mm

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Sprenger Dynamic RS Onderlegtrens 14mm is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Sprenger Dynamic RS Onderlegtrens 14mm van Sprenger nu lekker scherp geprijsd!

145.95

SKU: f9ea4a3f6348 Categorie├źn: , Tags: , ,

Bestel de Sprenger Dynamic RS Onderlegtrens 14mm nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Sprenger Dynamic RS Onderlegtrens 14mm is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur Sensogan. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Sprenger Dynamic RS Onderlegtrens 14mm. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Onderlegtrensen van Sprenger haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Dynamic RS Onderlegtrens 14mm Het Dynamic RS mondstuk is te herkennen aan ergonomische vormgeving van het mondstuk. De mondstukken zijn geheel rond gebogen, het bit ligt zeer goed in de paardenmond en heeft een zachte, gelijkmatige drukverdeling op de tong en tongranden waardoor het kauwproces optimaal wordt bevorderd. Door de rondgevormde mondstukken wordt de aanleuning aan de zijkant van de mond positief ondersteund, waardoor het paard beter in de aanleuning blijft. Het smalle tussenstuk is 45? naar voren gedraaid waardoor de inwerking directer op de tong is. Het Dynamic RS mondstuk is de opvolger van het KK ultra mondstuk, het Dynamic RS mondstuk ligt directer op de tong waardoor de inwerking ook direct is en geeft een extra verfijnde inwerking. De watertrens is het meest gebruikte bit , deze is geheel beweeglijk in de paardenmond en daarmee wordt de “lossigheid” behouden. Geschikt voor paarden met aanleuningsproblemen

Specificaties: Sprenger Dynamic RS Onderlegtrens 14mm

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart