BR Apple Mouth Pessoa-trens 4 rings dubbel gebroken 18mm

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

BR Apple Mouth Pessoa-trens 4 rings dubbel gebroken 18mm is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de BR Apple Mouth Pessoa-trens 4 rings dubbel gebroken 18mm van BR nu lekker scherp geprijsd!

51.95

SKU: 6facbe6af7f9 Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de BR Apple Mouth Pessoa-trens 4 rings dubbel gebroken 18mm nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. BR Apple Mouth Pessoa-trens 4 rings dubbel gebroken 18mm is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur apple. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de BR Apple Mouth Pessoa-trens 4 rings dubbel gebroken 18mm. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Speciale bitten van BR haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

De BR Apple Mouth dubbel gebroken Pessoa bitten hebben een zacht mondstuk met appelsmaak en een roestvrij stalen kern voor maximale sterkte. Deze bitten zijn ideaal voor paarden die andere materialen moeilijk accepteren, maar ook gewoon voor iedereen die het welzijn van zijn paard hoog in het vaandel heeft staan. De bitten stimuleren het kauwen en werken ontspannend. De stof die gebruikt wordt om de bitten een aangename appelgeur te geven wordt ook gebruikt in de voedingsindustrie en is natuurlijk onschadelijk voor het paard. Pessoa gebroken trens 4-rings, heeft rvs ringen 55 mm bij 11.5 cm en 65mm bij12.5 cm, 13.5 cm en 14.5 cm.BR behoort tot één van de meest innovatieve topmerken in de paardensport. Deproducten worden door BR ontwikkeld volgens de laatste trends oppaardensportgebied met gebruik van hoogwaardige, technische materialen enmoderne productietechnieken. In de ontwerpfase wordt gebruik gemaakt van dekennis en ervaring van topruiters.Echter bieden we geen garantie bij het kapotbijten van kunstof mondstukken(zoals o.a. Appel en Combo Comfort) .Het bit hoort op de lagen te liggen, dit is het gedeelte van de kaaklijn waarzich geen tanden en/of kiezen bevinden. Indien het bit op de juiste hoogte in demond zit, komt het bit dus niet tegen de tanden of kiezen.Er zijn paarden die door bijvoorbeeld een tandprobleem het bit kapotbijten ofhet bit omhooghalen met de tong waardoor het paard wel bij het bit kan en hetmogelijk is dat het kunstof materiaal van de BR Appel en Combo Comfort bit kapotgaat.Dankzij de combinatie van flexibel kunststof en hoogwaardig roestvrij staal,zijn de bitten stabiel, maar toch bijzonder zacht en vriendelijk. Het kunststofheeft een hardheid van 90A en is FDA goedgekeurd. Dit betekent dat het materiaalvrij is van oplosmiddelen, geen weekmakers bevat en bovendien niet giftig is.Kapotte BR Appel en Combo Comfort bitten met bijtsporen worden dan ook nietvergoed.

Specificaties: BR Apple Mouth Pessoa-trens 4 rings dubbel gebroken 18mm

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart