BR enkel gebroken Pessoa watertrens Soft Contact 12 mm Ø middelste ring 70 mm

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

BR enkel gebroken Pessoa watertrens Soft Contact 12 mm Ø middelste ring 70 mm is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de BR enkel gebroken Pessoa watertrens Soft Contact 12 mm Ø middelste ring 70 mm van BR nu lekker scherp geprijsd!

49.95

SKU: 665b39e25d07 Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de BR enkel gebroken Pessoa watertrens Soft Contact 12 mm Ø middelste ring 70 mm nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. BR enkel gebroken Pessoa watertrens Soft Contact 12 mm Ø middelste ring 70 mm is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur cuprigan. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de BR enkel gebroken Pessoa watertrens Soft Contact 12 mm Ø middelste ring 70 mm. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Speciale bitten van BR haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

BR enkel gebroken Pessoa watertrens Soft Contact 12 mm Ø middelste ring 70 mm Deze kwalitatief hoogwaardige enkel gebroken Pessoa 3-rings watertrens isvervaardigd van massief Cuprigan met roestvrijstalen ringen. Cuprigan is eenlegering bestaande uit 89% koper, 7% aluminium, 3% ijzer en 1% zink Hetoxidatieproces van het materiaal geeft een prettige geur en smaak. Deanatomische vormgeving volgt de vorm van de paardenmond, waardoor een zachte engelijkmatige drukverdeling ontstaat. Door de combinatie van de vormgeving en deunieke samenstelling van Cuprigan, wordt het kauwproces en de speekselvorminggestimuleerd, waardoor er een fijne verbinding kan ontstaan met de gevoeligepaardenmond. Het bit heeft een normale inwerking op de mond en is geschikt voorpaarden die sterk zijn in de mond. Het mondstuk heeft een dikte van 12 mm en demiddelste bitringen hebben een diameter van 70 mm.Deze Pessoa watertrens is voorzien van een extra ring aan de boven- enonderkant. Wanneer de bakstukken aan de bovenste ringen bevestigd worden en deteugels aan de middelste of onderste ringen, ontstaat een hefboomeffect. Hoelager de teugels worden bevestigd, des te groter het hefboomeffect. De middelsteen onderste ringen kunnen verbonden worden met behulp van Pelhamriemen.-Enkel gebroken-Massief Cuprion met roestvrijstale ringen-Anatomisch gevormd-Stimuleert de aanmaak van speeksel-Normale inwerking-Hefboomeffect-Geschikt voor paarden die sterk zijn in de mond-Dikte mondstuk: 12 mm-Diameter ringen: 70 mm

Specificaties: BR enkel gebroken Pessoa watertrens Soft Contact 12 mm Ø middelste ring 70 mm

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart