Stübben Easy Control Bauchtertrens

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Stübben Easy Control Bauchtertrens is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Stübben Easy Control Bauchtertrens van Stübben nu lekker scherp geprijsd!

89.90

SKU: 7bd182241211 Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de Stübben Easy Control Bauchtertrens nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Stübben Easy Control Bauchtertrens is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur rvs. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Stübben Easy Control Bauchtertrens. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Speciale bitten van Stübben haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Stübben Easy Control Bauchtertrens verkrijgbaar in: 12.5 / 13.5 / 14.0 / 14.5 cm dikte: 14 mm Ring-Ø : 50 mmDeze Bauchtertrens komt uit de Stübben Steeltec-serie en is dubbelgebroken.Verder uitgerust met Easy Control systeem. De voordelen van Easy Controlzijn dat het bit een zeer effectieve werking heeft doordat het een”stang-werking” heeft op het moment dat het nodig is en ontspannen werktals gewoon bit als het paard de gewenste reactie geeft. Ideaal voor paardenmet een gevoelig gehemelte. Easy Control bitten hebben niet de negatievewerking die veel scherpe andere bitten wel hebben.Alle Stübben Steeltec bitten zijn verder bovendien uitstekend afgewerkt,hebben absoluut geen scherpe randen waar het paard zich aan kan verwonden.Door de extreem goede materialen die gebruikt zijn kan het bit eenbijzonder lange levensduur hebben. Een fijnere verbinding begint met eenStübben Steeltec bit.

Specificaties: Stübben Easy Control Bauchtertrens

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart