BR Watertrens Waterford 18mm

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

BR Watertrens Waterford 18mm is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de BR Watertrens Waterford 18mm van BR nu lekker scherp geprijsd!

40.95

SKU: be723a59a758 Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de BR Watertrens Waterford 18mm nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. BR Watertrens Waterford 18mm is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de BR Watertrens Waterford 18mm. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Watertrensen van BR haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

-Flexibel mondstuk zodat het paard niet op het bit gaat hangen-Cuprion mondstuk dat het aannemen van het bit stimuleert-Bit geeft de ruiter meer controle over het paardPRODUCTINFORMATIEOmschrijving:De Waterford watertrens bevat losse, roestvrijstalen bitringen en een mondstukdat bestaat uit meerdere schakels die in iedere richting kunnen bewegen. Dezeflexibele schakels maken het voor het paard moeilijker om het bit vast te pakkenen op het bit te gaan hangen. Dankzij de flexibiliteit van het mondstuk, is hetbit geschikt voor vele paardenmonden, ook als het paard een dikkere tong heeft.Producteigenschappen:Dit bit is gemaakt van roestvrijstalen ringen en een mondstuk van Cuprion.Cuprion is een legering van 91% koper, 5% zink en 4% silicium. De temperatuurvan het koper past zich aan de lichaamstemperatuur van het paard aan. Dit zorgtervoor dat het paard het bit makkelijker accepteert. Het oxidatieproces van hetmateriaal geeft een prettige geur en smaak.De BR Waterford is prima te gebruiken tijdens de training om de houding enreactie van het paard te verbeteren. Het is ontwikkeld om de ruiter meercontrole te geven zonder dat het paard gaat hangen of 'leunen' op de hand. Ditbit zorgt ervoor dat hulpen duidelijk doorgegeven worden en heeft een redelijkscherpe werking. Daarom is dit bit vooral geschikt voor ervaren ruiters.Ringmaat: 65 mmDikte van het bit:18 mm-Flexibel-Geschakeld mondstuk-Cuprion-Watertrens-Geschikt voor paarden die sterk zijn in de mond-Scherpe inwerking

Specificaties: BR Watertrens Waterford 18mm

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart