Stübben Steeltec Golden Wings Trens

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Stübben Steeltec Golden Wings Trens is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Stübben Steeltec Golden Wings Trens van Stübben nu lekker scherp geprijsd!

89.90

SKU: bad19335e5ff Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de Stübben Steeltec Golden Wings Trens nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Stübben Steeltec Golden Wings Trens is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur Sweet copper. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Stübben Steeltec Golden Wings Trens. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Watertrensen van Stübben haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Deze Golden Wings trens komt uit de Stübben Steeltec-serie en isdubbelgebroken.Het Golden Wings bit geeft een grotere veiligheid voor het paard enbovendien sluiten de wings het paard mooier op tussen twee teugels.Hierdoor kan ben een lichtere verbinding verkrijgen met de mond van hetpaard. Het materiaal sweet copper waarvan het bit is gemaakt is 100%paardvriendelijk en heeft een aangename acceptatie. Door het feit dat hetbit dubbelgebroken is geeft het ook een prettiger gevoel voor paarden dieextra gevoelig zijn op hun gehemelte.Alle Stübben Steeltec bitten zijn verder bovendien uitstekend afgewerkt,hebben absoluut geen scherpe randen waar het paard zich aan kan verwonden.Door de extreem goede materialen die gebruikt zijn kan het bit eenbijzonder lange levensduur hebben. Een fijnere verbinding begint met eenStübben Steeltec bit.

Specificaties: Stübben Steeltec Golden Wings Trens

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart