Stübben Steeltec Golden Wings Trens enkelgebroken

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Stübben Steeltec Golden Wings Trens enkelgebroken is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Stübben Steeltec Golden Wings Trens enkelgebroken van Stübben nu lekker scherp geprijsd!

89.90

SKU: 81a7e7f0ce44 Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de Stübben Steeltec Golden Wings Trens enkelgebroken nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Stübben Steeltec Golden Wings Trens enkelgebroken is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur Sweet copper. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Stübben Steeltec Golden Wings Trens enkelgebroken. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Watertrensen van Stübben haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Steeltec Golden Wings Trens enkelgebroken. De voordelen van de Golden Wings trens : -optimale veiligheid voor het paard-aangenaam en mondvriendelijk-klemt niet-geen notenkraker effekt-nieuwe werking door de bitplaten-gemakkelijkere communicatie tussen paard en ruiter. Voordelen van de Golden Wings bitplaten :-optimale veiligheid voor het paard door de zijdelingse bitplaten-spaart 100% de lippen, aangenaam en mondvriendelijk-de bitplaten maken het voor de ruiter mogelijk, direkt van buitenaf op depaardenmond in te werken.-de grote bitplaten bieden het paard optimale bescherming en veiligheid aan delippen.-kombineert de voordelen van de watertrens met de direkte inwerking van debitplaten van buitenaf de paardenmond.-Golden Wings trensen worden door alle paarden zeer goed aangenomen, vooral bijjonge paarden.-Golden Wings trensen maken een gemakkelijkere en gevoeligere communicatiemogelijk tussen paard en ruiter. De voordelen van een “Sweet Kupfer” mondstuk zijn :-betere aanname-aangenamere smaak-de kauwbevorderende werking stimuleert de speekselvorming.-de massieve koperverbinding (90% koper, 7% ijzer aluminium, nikkelvrij) heefteen grote stevigheid.-uw paard voelt zich goed met „Sweet Kupfer“Stübben STEELtec kwaliteit :-geen scherpe kanten die de paardenmond kunnen kwetsen-grote duurzaamheid door uitgezochte materialen-speciale verwerkingstechnieken verminderen het uitlopen van descharnierverbindingen van het bit.Ring-Ø : 70 mm Dikte : 14 mm SWEET Kupfer mondstuk

Specificaties: Stübben Steeltec Golden Wings Trens enkelgebroken

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart