Stübben Steeltec Watertrens Sweet Copper

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Stübben Steeltec Watertrens Sweet Copper is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Stübben Steeltec Watertrens Sweet Copper van Stübben nu lekker scherp geprijsd!

69.90

SKU: 76b1bc9410f1 Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de Stübben Steeltec Watertrens Sweet Copper nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Stübben Steeltec Watertrens Sweet Copper is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur Sweet copper. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Stübben Steeltec Watertrens Sweet Copper. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Watertrensen van Stübben haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Steeltec Watertrens Sweet Copper Deze watertrens komt uit de Stübben Steeltec-serie en is voorzien vandubbelgebroken Sweet Copper mondstuk.Sweet Copper is 100% paardvriendelijk en geeft een prettige acceptatie, incombinatie met het dubbel gebroken mondstuk is het een ideaal bit voor eenlichtere verbinding.Alle Stübben Steeltec bitten zijn verder bovendien uitstekend afgewerkt,hebben absoluut geen scherpe randen waar het paard zich aan kan verwonden.Door de extreem goede materialen die gebruikt zijn kan het bit eenbijzonder lange levensduur hebben. Een fijnere verbinding begint met eenStübben Steeltec bit.

Specificaties: Stübben Steeltec Watertrens Sweet Copper

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart