Sprenger Novocontact Bustrens 14mm D-shaped dubbelgebroken

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Sprenger Novocontact Bustrens 14mm D-shaped dubbelgebroken is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Sprenger Novocontact Bustrens 14mm D-shaped dubbelgebroken van Sprenger nu lekker scherp geprijsd!

169.95

SKU: 1069183 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Sprenger Novocontact Bustrens 14mm D-shaped dubbelgebroken nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Sprenger Novocontact Bustrens 14mm D-shaped dubbelgebroken is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur Sensogan. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Sprenger Novocontact Bustrens 14mm D-shaped dubbelgebroken. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Bustrensen van Sprenger haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Sprenger Novocontact Bustrens 14mm D-shaped dubbelgebrokenDubbelgevroken bustrens met het NovoContact mondstuk. Door de ergonomische,ovale vorm van het mondstuk ligt dit bit zeer goed in de mond. Het bit kanteltnaar voren bij teugeldruk, waardoor de druk in de mond verdeeld wordt over degehele tong en een zachtere inwerking wordt verkregen. Hierdoor wordt het paardgestimuleerd om het bit aan te nemen en aan de teugel te blijven. Het bit heefteen zachte inwerking en is geschikt voor paarden die het bit niet durvenaannemen en voor paarden die moeizaam contact maken met de hand. De dikte vanhet bit is 16 mm. Verkrijgbaar met Sensogan mondstuk en ringen vanroestvrijstaal (bicolor).Sensogan Sensogan is samengesteld uit 75% koper, 13% mangaan en 12% zink. Doordeze samenstelling oxideert het materiaal gedoseerd. Door de oxidatie ontstaateen aangename smaak, waardoor het paard het bit eerder aanneemt en ontspant.Daarnaast stimuleert het de speekselvorming, is het behulpzaam bij de preventievan spiergevoeligheden en helpt het bij het opbouwen van de spieren. Sensoganhelpt bij het reduceren van stress en heeft als bijkomend voordeel dat hetminder snel verkleurd en daardoor onderhoudsvriendelijk is.Sensogan bitten zijn herkenbaar door de zwarte cirkels op de kopse kant. In éénvan deze cirkels bevindt zich een pijltje. Dit pijltje dient aan de linkerzijdevan de paardenmond naar voren te wijzen.

Specificaties: Sprenger Novocontact Bustrens 14mm D-shaped dubbelgebroken

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart