Trust Bit InnoSense Flexisoft Bustrens

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Trust Bit InnoSense Flexisoft Bustrens is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Trust Bit InnoSense Flexisoft Bustrens van Trust nu lekker scherp geprijsd!

104.99

SKU: 1036480 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Trust Bit InnoSense Flexisoft Bustrens nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Trust Bit InnoSense Flexisoft Bustrens is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Trust Bit InnoSense Flexisoft Bustrens. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Bustrensen van Trust haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

TRUST bit Inno Sense flexi soft bustrens. Dikte: 20mm. Verkrijgbaar in de maten: 12,5, 13,5 en 14,5. Inno sense flexi soft De Inno sense flexi soft bitten worden gemaakt van elastisch kunststof en zijn flexibel. Er zit een buigzame metalen kern in het bit. Bitten met een flexibel mondstuk kunnen voor alle paarden gebruikt worden maar zijn in het bijzonder geschikt voor jonge paarden en paarden met een gevoelige mond. Het gebruikte kunststof is FDA approved, wat wil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. Paarden die gereden worden op een flexibel mondstuk volgen de hand gemakkelijk en nemen het bit ook snel aan. Bustrens De bustrens is een standaard kaakstuk. De ringen kunnen niet los bewegen waardoor de hulp directer inwerkt en het bit relatief stil ligt in de mond. Daarnaast voorkomt het bit dat de lippen ingeklemd kunnen raken waardoor bitringen bij dit kaakstuk niet nodig zijn. TRUST Inno Sense flexi bitten TRUST Equestrian staat achter de kwaliteit van de producten en garandeert daarbij geen materiaal- en fabricagefouten.Echter bieden we geen garantie bij het kapotbijten van Inno Sense mondstukken.Het bit hoort op de lagen te liggen, dit is het gedeelte van de kaaklijn waarzich geen tanden en/of kiezen bevinden. Indien het bit op de juiste hoogte in demond zit, komt het bit dus niet tegen de tanden of kiezen.Er zijn paarden die door bijvoorbeeld een tandprobleem het bit kapotbijten ofhet bit omhooghalen met de tong waardoor het paard wel bij het bit kan en hetmogelijk is dat het flexibele materiaal van het TRUST Inno Sense flexi bit kapotgaat. Het gebruikte kunststof van de Inno Sense flexi bitten is FDA approved watwil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. DefecteTRUST Inno Sense flexi bitten met bijtsporen worden dan ook niet vergoed doorTRUST Equestrian.

Specificaties: Trust Bit InnoSense Flexisoft Bustrens

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart