Trust Bustrens Eliptical Sweet Iron

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Trust Bustrens Eliptical Sweet Iron is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Trust Bustrens Eliptical Sweet Iron van Trust nu lekker scherp geprijsd!

109.99

SKU: 1039908 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Trust Bustrens Eliptical Sweet Iron nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Trust Bustrens Eliptical Sweet Iron is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur sweet iron. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Trust Bustrens Eliptical Sweet Iron. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Bustrensen van Trust haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Trust Bustrens dubbelgebroken (eliptical) gebroken, 16mm TRUST-bittenMateriaal, vorm en gewicht zijn belangrijk bij het maken van de keuze voor hetjuiste bit. TRUST besteedt veel aandacht aan deze punten bij de ontwikkeling enoptimalisatie van de bitten. Alle bitten worden met de hand gemaakt. Hierdoorzijn de TRUST-bitten uniek en is de kwaliteitscontrole zeer hoog. De anatomischgevormde mondstukken zorgen voor een optimale ligging in de paardenmondDe bitten van trust hebben blauwe vlakken, dit blauwe materiaal wordt sweet irongenoemd. Sweet iron ontwikkelt door contact met (lucht)vochtigheidoppervlakteroest die zoet smaakt en op een natuurlijke manier de speekselaanmaakstimuleert. Hierdoor zal het paard meer gaan schuimen, watzorgt voor een betereacceptatie van het bit. Dit roestproces (oxidatie) verandert de blauwe kleur vande TRUST-bitten in bruingrijs. Bij het tijdelijk niet gebruiken van een sweet-iron-bit kan zich een oranjebruin roestlaagje op het mondstuk vormen. Dit kaneenvoudig worden verwijderd door het bit af te nemen met een vochtige doek.De bittencollectie van TRUST is zeer omvangrijk. Ze zijn verkrijgbaar in veletoepassingen, vormen en maten. Zoekt u een ander bit dan wij op voorraad hebbenkunnen wij het altijd voor u bestellen.

Specificaties: Trust Bustrens Eliptical Sweet Iron

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart