Trust Bustrens Medium Port Sweet Iron

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Trust Bustrens Medium Port Sweet Iron is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Trust Bustrens Medium Port Sweet Iron van Trust nu lekker scherp geprijsd!

109.95

SKU: 1040055 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Trust Bustrens Medium Port Sweet Iron nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Trust Bustrens Medium Port Sweet Iron is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur sweet iron. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Trust Bustrens Medium Port Sweet Iron. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Bustrensen van Trust haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

TRUST bit Sweet Iron bustrens met kleine ringen en medium tongboog. Dikte 16 mm. Verkrijgbaar in de maten 11,5, 12,5, 13,5 en 14,5. Sweet iron Sweet iron ontwikkelt door contact met (lucht)vochtigheid oppervlakteroest die zoet smaakt en op een natuurlijke manier de speekselaanmaak stimuleert. Hierdoor zal het paard meer gaan schuimen, wat zorgt voor een betere acceptatie van het bit. Dit roestproces verandert de blauwe kleur naar een bruin/grijze kleur, dit is volkomen normaal en de bedoeling van het bit. Als het bit een tijdje niet gebruikt wordt ontstaat er een oranje/bruine roestlaag. Dit is makkelijk af te poetsen met een vochtige doek. Medium tongboog Dit mondstuk is een stang met een medium tongboog. De tongboog zorgt voor meer tongvrijheid waardoor er geen druk op de tong komt maar verdeeld wordt over de lagen. Dit maakt het bit ideaal voor paarden met een gevoelige tong of paarden die de tong uitsteken. Dit bit is niet geschikt voor een onervaren ruiter. Bustrens De bustrens is een standaard kaakstuk. De ringen kunnen niet los bewegen waardoor de hulp directer inwerkt en het bit relatief stil ligt in de mond. Daarnaast voorkomt het bit dat de lippen ingeklemd kunnen raken waardoor bitringen bij dit kaakstuk niet nodig zijn.

Specificaties: Trust Bustrens Medium Port Sweet Iron

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart