- 15%

Equi Protecta Algae Vitalis 4kg

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Equi Protecta Algae Vitalis 4kg is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Equi Protecta Algae Vitalis 4kg van Equi Protecta nu lekker scherp geprijsd!

58.90

SKU: 1043814 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Equi Protecta Algae Vitalis 4kg nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Equi Protecta Algae Vitalis 4kg is een product uit de categorie Supplementen & gezondheid en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Equi Protecta Algae Vitalis 4kg. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Dagelijkse aanvulling van Equi Protecta haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Equi Protecta Algae Vitalis is 100% natuurlijk en kan aanvullend worden gevoerd. Het product ondersteunt de darmflora van het paard. De voedingsstoffen worden hierdoor beter opgenomen wat bijdraagt aan een goede conditie, herstel, groei en vruchtbaarheid. Daarnaast draagt dit aanvullend voer bij aan de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam van het paard. -Product op basis van schelpkalk, zeezout, zeewier, algen en mineralen100% natuurlijk aanvullend voer dat de darmflora van het paard ondersteunt-Stimuleert, ondersteunt en bevordert de stofwisseling-De gebruikte algen zijn afkomstig van een streekgebonden algenkwekerij uit hetWaddengebied-Draagt bij aan een goede conditie, herstel, groei en vruchtbaarheid-Zorgt ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd-Overleg bij gebruik in combinatie met medicatie met uw dierenarts-Dosering: 10 – 30 gram per 100 kg lichaamsgewicht-Verkrijgbaar in een verpakking van 800 gram, 4 kg of 20 kg.

Specificaties: Equi Protecta Algae Vitalis 4kg

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart