Trust Dressuurstang InnoSense Fixed Port Medium

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Trust Dressuurstang InnoSense Fixed Port Medium is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Trust Dressuurstang InnoSense Fixed Port Medium van Trust nu lekker scherp geprijsd!

159.99

SKU: 1039745 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Trust Dressuurstang InnoSense Fixed Port Medium nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Trust Dressuurstang InnoSense Fixed Port Medium is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Trust Dressuurstang InnoSense Fixed Port Medium. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Dressuurstangen van Trust haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

TRUST bit Inno Sense weymouth port medium. Thickness: 20 mm. Available in 12.5, 13.5 en 14.5 cm. De Trust Dressuurstang Inno Sense Medium Port heeft een licht buigzaam mondstuk maar is iets harder dan de flexi soft bitten. Dit bit is geschikt voor paarden die een gevoelige tong hebben. Door de middelhoge tongboog wordt de druk midden op de tong verminderd en komt er meer druk op de lagen. De dikte van het mondstuk is 20 mm. Bitten met een flexibel mondstuk kunnen voor alle paarden gebruikt worden maar zijn in het bijzonder geschikt voor jonge paarden en paarden met een gevoelige mond. Het gebruikte kunststof is FDA approved, wat wil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. De bitten zijn bovendien heel solide door de toepassing van een flexibele kern van roestvrij staal. Paarden die gereden worden op een flexibel mondstuk volgen de hand gemakkelijk en nemen het bit ook snel aan. TRUST Inno Sense flexi bitten TRUST Equestrian staat achter de kwaliteit van de producten en garandeert daarbij geen materiaal- en fabricagefouten.Echter bieden we geen garantie bij het kapotbijten van Inno Sense mondstukken.Het bit hoort op de lagen te liggen, dit is het gedeelte van de kaaklijn waarzich geen tanden en/of kiezen bevinden. Indien het bit op de juiste hoogte in demond zit, komt het bit dus niet tegen de tanden of kiezen.Er zijn paarden die door bijvoorbeeld een tandprobleem het bit kapotbijten ofhet bit omhooghalen met de tong waardoor het paard wel bij het bit kan en hetmogelijk is dat het flexibele materiaal van het TRUST Inno Sense flexi bit kapotgaat. Het gebruikte kunststof van de Inno Sense flexi bitten is FDA approved watwil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. DefecteTRUST Inno Sense flexi bitten met bijtsporen worden dan ook niet vergoed doorTRUST Equestrian.

Specificaties: Trust Dressuurstang InnoSense Fixed Port Medium

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart