VITALstyle SoepelGewricht 3kg paard

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

VITALstyle SoepelGewricht 3kg paard is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de VITALstyle SoepelGewricht 3kg paard van VITALstyle nu lekker scherp geprijsd!

114.95

SKU: 1070909 Categorie: Tags: , ,

Bestel de VITALstyle SoepelGewricht 3kg paard nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. VITALstyle SoepelGewricht 3kg paard is een product uit de categorie Supplementen & gezondheid en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de VITALstyle SoepelGewricht 3kg paard. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Gewrichten van VITALstyle haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

VITALstyle SoepelGewricht 3kg paard Extra comfort bij bewegen voor paarden die het nodig hebben Ondersteunt gewrichtsfunctie Houd de gewrichten van je paard soepel bij intensieve training. Ook als bewegen lastiger gaat is ondersteuning van het bewegingsapparaat essentieel. SoepelGewricht ondersteunt een goede gewrichtsfunctie en biedt extra ondersteuning op het kraakbeen voor meer bewegingscomfort dankzij de krachtige kruiden Boswellia en Duivelsklauw. SoepelGewricht is samengesteld uit natuurlijke GMO-vrije grondstoffen. SoepelGewricht bevat 6% suiker en 3%zetmeel.Wat is SoepelGewricht?SoepelGewricht is een kruidenmengsel voor paarden in de vorm van brokjes meto.a. Boswellia voor het behoud van soepele gewrichten en gezond kraakbeen.Wat doet SoepelGewricht?Intensieve training bij paarden kan belastend zijn voor de gewrichtsfunctie.Naarmate paarden ouder worden kan slijtage van kraakbeen tussen gewrichtentoenemen. Toename van slijtage gaat vaak gepaard met stijfheid, pijnreactie enontstekingen. SoepelGewricht zorgt voor het behoud van soepele gewrichten engezond kraakbeen.Mengen met de dagelijkse voeding. Minstens 60 tot 90 dagen voeren.Tip: Wanneer je paard de brokjes niet wil eten, meng SoepelGewricht danbijvoorbeeld door een slobber.Let op: SoepelGewricht kan bij wedstrijdpaarden een positieve dopingtestveroorzaken.Aantal dagen met verpakking1 kilo: 20 dagen wanneer er 50 g per dag wordt gevoerd, uitgaande dat het paard600 kg weegt.3 kilo: 60 dagen wanneer er 50 g per dag wordt gevoerd, uitgaande dat het paard600 kg weegt.

Specificaties: VITALstyle SoepelGewricht 3kg paard

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart