Anky Sparkling Hoof Oil Sunshine

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Anky Sparkling Hoof Oil Sunshine is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Anky Sparkling Hoof Oil Sunshine van Anky Technical Casuals nu lekker scherp geprijsd!

SKU: 722973 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Anky Sparkling Hoof Oil Sunshine nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Anky Sparkling Hoof Oil Sunshine is een product uit de categorie Verzorging & EHBO en nu scherp geprijsd in de kleur gold. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Anky Sparkling Hoof Oil Sunshine. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Hoef & koot van Anky Technical Casuals haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

ANKY Sparkling Hoof Oil Sunshine (gold)450ml. De 'ANKY® Sparkling Hoof Oil Sunshine' is ontwikkeld op basis van laurier, vaseline en voornamelijk van oliën. De hoefolie beschermt de hoeven tegen scheuren en geeft de hoeven een mooie glans. Met gouden glitters voor de finishing toutch!

Specificaties: Anky Sparkling Hoof Oil Sunshine

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart