Rapide Stockholm Tar

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Rapide Stockholm Tar is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Rapide Stockholm Tar van Rapide nu lekker scherp geprijsd!

14.95

SKU: 1047724 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Rapide Stockholm Tar nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Rapide Stockholm Tar is een product uit de categorie Verzorging & EHBO en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Rapide Stockholm Tar. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Hoef & koot van Rapide haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Een natuurproduct voor de dagelijkse hoedverzorging. Voorkomt rotstraal. De gezondheid van de hoeven is essentieel voor het welzijn van uw paard. Vocht in de straalgroeve van voor- en achterhoeven kan rotstraal veroorzaken. Met eengoede hoefverzorging voorkomt u rotstraal. Stockholmer teer helpt u daarbij. Ditnatuurproduct is paardvriendelijk, werkt als opdrogend middel en weert vocht.Gebruiksaanwijzing:Maak de onderkant van de hoef met water schoon. Zo krijgen bacteriƫn geen kans.Breng Stockholmer teer aan op de zool en de straal van de hoef. Een beslagenhoef moet elke dag gereinigd worden. Stockholmer teer kan zonder bezwaardagelijks worden aangebracht.

Specificaties: Rapide Stockholm Tar

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart