VITALstyle HoefSprayPro Paard

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

VITALstyle HoefSprayPro Paard is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de VITALstyle HoefSprayPro Paard van VITALstyle nu lekker scherp geprijsd!

13.95

SKU: 1071001 Categorie: Tags: , ,

Bestel de VITALstyle HoefSprayPro Paard nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. VITALstyle HoefSprayPro Paard is een product uit de categorie Verzorging & EHBO en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de VITALstyle HoefSprayPro Paard. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Hoef & koot van VITALstyle haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

VITALstyle HoefSprayPro Paard HoefSpray Pro zorgt voor sterke en gezonde stralen bij paardenhoeven. -Diepreinigende werking-Beschermt de straal tegen invloeden van buitenaf-Stimuleert natuurlijk herstelVoor gezonde en sterke hoefstralenBeschermt de straal tegen invloeden van buitenafBij natte weersomstandigheden kan het een uitdaging zijn om de hoefstralen vanje paard sterk en gezond te houden. HoefSpray Pro is een verzorgende spray met100% natuurlijke ingrediënten voor gezonde en sterke hoefstralen. Gemakkelijk ingebruik en onmisbaar in elke poetskist voor de verzorging van de hoeven van jepaard of pony! HoefSpray Pro werkt optimaal doordat deze dunne spray allemoeilijke plekjes in de hoef bereikt. Bovendien werkt het diepreinigend, maarsluit het de hoefstraal niet af. Hierdoor wordt de straal beschermt tegeninvloeden van buitenaf, maar niet afgesloten. Zo wordt het natuurlijk hersteloptimaal gestimuleerd! HoefSpray Pro is is samengesteld uit natuurlijke GMO-vrije grondstoffen.Wanneer HoefSpray Pro?Kwetsbare en zachte hoefstralen-Gevoelige en rode kootholte-Zo gebruik je HoefSpray ProVoor gebruik de hoef zorgvuldig reinigen, drogen en royaal insprayen metHoefSpray Pro. Voor een optimaal resultaat spray je de hoef(stralen) 1-2 x daagshelemaal in. De spray kan probleemloos langer gebruikt worden.Gevoelige kootholte?Wist je dat HoefSpray Pro ook ideaal is als huidverzorging wanneer je paard eengevoelige en rode kootholte met kloven heeft? HoefSpray Pro zuivert niet alleende huid, maar de luchtdoorlatende filmlaag zorgt er ook voor dat de huid kanblijven ademen én wordt beschermt tegen invloeden van buitenaf. Spray degevoelige kootholte of hoeven van je paard 1-2 maal daags royaal in voor eenoptimaal resultaat!

Specificaties: VITALstyle HoefSprayPro Paard

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart