NAF Hoof & Sole 1L

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

NAF Hoof & Sole 1L is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de NAF Hoof & Sole 1L van NAF nu lekker scherp geprijsd!

20.95

SKU: 1070595 Categorie: Tags: , ,

Bestel de NAF Hoof & Sole 1L nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. NAF Hoof & Sole 1L is een product uit de categorie Supplementen & gezondheid en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de NAF Hoof & Sole 1L. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Hoeven van NAF haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

NAF Hoof & Sole 1L Om plaatselijk aan te brengen bij scheuren en zachte voetzolen. Helpt om de hoef te verharden, te versterken en te desinfecteren. Was en droog de hoeven grondig, zodat al het vuil verwijderd is. Gebruik een schone kwast of doek om Hoof & Sole aan te brengen rond de hoef, zool en straal. Laat de vloeistof goed indringen in nagelgaten, scheuren en tussen de hoef en het hoefijzer. Zorg dat er geen oplossing op de huid of kroonrand komt. Laat de hoef opdrogen. In de eerste week dagelijks aanbrengen en vervolgens om de dag. Na 3 weken het gebruik verder terugbrengen tot tweemaal per week of minder, afhankelijk van de mate van verbetering. Er zal verschil merkbaar moeten zijn na circa 4 weken, afhankelijk van het individuele paard.

Specificaties: NAF Hoof & Sole 1L

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart