- 15%

Harry's Horse Hoofdstel MM Foramen Free

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Harry's Horse Hoofdstel MM Foramen Free is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Harry's Horse Hoofdstel MM Foramen Free van Harrys Horse nu lekker scherp geprijsd!

93.46

SKU: 1112509 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Harry's Horse Hoofdstel MM Foramen Free nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Harry's Horse Hoofdstel MM Foramen Free is een product uit de categorie Hoofdstel & tuigage en nu scherp geprijsd in de kleur black. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Harry's Horse Hoofdstel MM Foramen Free. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Hoofdstellen van Harrys Horse haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Het MM Foramen Free hoofdstel is ontwikkeld door de Nederlandse paardentandarts Marcel Michielsen. Het hoofdstel, en met name de constructie van de neusriem, draagt bij aan minder slijtage van de kiezen in de onder- en bovenkaak.De speciaal ontwikkelde neusriem van het Foramen Free hoofdstel heeft tweeanatomische uitsparingen aan de onderzijde waar de padding is weggelaten omruimte te creëren voor een onbelemmerde vrije werking en doorgang van de zenuwenen bloedvaten die op die plek het infraorbitale foramen verlaten.Door deze anatomische uitsparingen kan de neusriem aansluitend vastgezet wordenwaarbij het bit vóór de kiezen op de lagen blijft liggen, waar het hoort teliggen, en zenuwen en aderen het neusgebied vrij van gevoel en bloed kunnenvoorzien. Dit voorkomt slijtage aan de kiezen en komt ten goede aan het welzijnvan het paard en de veiligheid van de ruiter. Wanneer het bit door een te losseneusriem tussen de kiezen van het paard belandt verliest de ruiter de controleover het paard.Het Foramen Free hoofdstel is goedgekeurd door de KNHS. De neusriem werd door deFEI als Very Horse friendly bestempeld en goedgekeurd om op alle FEI eventsgebruikt te mogen worden.Het kopstuk is ook speciaal, anatomisch gevormd en zacht onderlegd. Uitgevoerdmet hangende frontriem. Dit draagt bij aan verminderde druk bij de oren van hetpaard. Blinde sluitingen aan bakstukken en teugels.Het hoofdstel wordt geleverd inclusief webband teugels.

Specificaties: Harry's Horse Hoofdstel MM Foramen Free

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart