BR Zipperspray 150ml

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

BR Zipperspray 150ml is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de BR Zipperspray 150ml van BR nu lekker scherp geprijsd!

13.95

Bestel de BR Zipperspray 150ml nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. BR Zipperspray 150ml is een product uit de categorie Poetsen & toiletteren en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de BR Zipperspray 150ml. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Leer- & textiel verzorging van BR haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

BR ritsspray maakt schoon en smeert ritsen, scharnieren, etc. We raden aan dit hoogwaardige smeermiddel regelmatig te gebruiken. Toepassing: Spray de rits in en laat hem drogen voor een optimaal resultaat. Let op: De spray bevat zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Het is giftig voor in het water levende organismen. Herhaalde blootstelling kan een droge of gebarsten huid veroorzaken. Houd de spuitbus verwijderd van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Bewaar de spuitbus op een donkere plek buiten bereik van kinderen. Inhoud 150ml -Smerend en reinigend effect.

Specificaties: BR Zipperspray 150ml

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart