Myler Onderlegtrens Confort MB02

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Myler Onderlegtrens Confort MB02 is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Myler Onderlegtrens Confort MB02 van Myler Bits nu lekker scherp geprijsd!

93.50

SKU: 986704 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Myler Onderlegtrens Confort MB02 nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Myler Onderlegtrens Confort MB02 is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur rvs. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Myler Onderlegtrens Confort MB02. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Onderlegtrensen van Myler Bits haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Myler Onderlegtrens Level 1 met mondstuk MB02. De dikte van het mondstuk is 12 mm en de ringen hebben een diameter van 5 cm. Deze onderlegtrens van Myler heeft mondstuk MB02. Heeft een naar voren gebogen mondstuk van 12 mm dik, geeft gelijke druk op de tong en de lagen en heeft een onafhankelijke zijdelingse draaibaarheid van het mondstuk. Deze onderlegtrens is bij de KNHS en FEI goedgekeurd

Specificaties: Myler Onderlegtrens Confort MB02

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart