Myler Onderlegtrens Confort MB04

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Myler Onderlegtrens Confort MB04 is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Myler Onderlegtrens Confort MB04 van Myler Bits nu lekker scherp geprijsd!

93.50

SKU: 986650 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Myler Onderlegtrens Confort MB04 nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Myler Onderlegtrens Confort MB04 is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur rvs. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Myler Onderlegtrens Confort MB04. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Onderlegtrensen van Myler Bits haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Myler onderlegtrens Comfort Level 2 heeft een naar voren gebogen mondstuk van 12 mm dik met een lage/brede tongpoort. Teugeldruk drukt op de lagen en licht op de tong. Heeft een onafhankelijke zijdelingse draaibaarheid van het mondstuk. De Myler onderlegtrens Level 2 met mondstuk MB04 geeft minder druk op de tong ( lichte/ brede tongboog). Het stimuleert een paard om te slikken en dit geeft weer ontspanning in nek en kaak. De dikte van het bit is 12 mm en de ringen hebben een diameter van 5cm. Deze onderlegtrens is bij de KNHS en FEI goedgekeurd.

Specificaties: Myler Onderlegtrens Confort MB04

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart