Bizzy Ball paardenspeelgoed

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bizzy Ball paardenspeelgoed is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Bizzy Ball paardenspeelgoed van Likit nu lekker scherp geprijsd!

39.95

SKU: 612f3faabbf0 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Bizzy Ball paardenspeelgoed nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Bizzy Ball paardenspeelgoed is een product uit de categorie Paarden speelgoed en nu scherp geprijsd in de kleur Aqua. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Bizzy Ball paardenspeelgoed. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de van Likit haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

De Bizzy Ball is het ideale speelgoed om verveling tegen te gaan, maar is ook een geweldige aanvulling in andere situaties, zelfs voor paarden die helemaal niet op stal staan! In het midden van de Bizzy Ball kan een Bizzy Lick liksteen (artikel 825958) geplaatst worden. De combinatie van liksteen en houder zorgen ervoor dat het paard langdurig plezier heeft van de Bizzy Ball. Omdat likken en kauwen gestimuleerd worden en daardoor ook de speekselaanmaak, heeft dit speelgoed een positief effect op het verteringssysteem. Door het gepatenteerde design kan dit paardenspeelgoed op verschillende manieren gebruikt worden: hang de Bizzy Ball op of biedt hem los op de grond aan. Het sterke ontwerp zorgt ervoor dat de Bizzy Ball bestand is tegen bijten, gooien en andere vormen van spelen. Door de texturen werkt het speelgoed ook als een soort bijtring voor jonge paarden die tanden aan het wisselen zijn. Uniek aan de Bizzy Ball is het aromatherapie element. Het speelgoed wordt geleverd met sponsjes voorzien van een mint geur die in de Bizzy Ball geplaatst kunnen worden. De geur nodigt het paard uit om de Bizzy Ball te onderzoeken en ermee te spelen, zelfs als de liksteen al op is. Bevat alleen de houder en vier sponsjes met mint geur, liksteen wordt apart verkocht. -Gaat verveling tegen-Stimuleert likken en kauwen-Positief effect op het verteringssysteem-Multifunctioneel-Met aromatherapie

Specificaties: Bizzy Ball paardenspeelgoed

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart