- 10%

Bucas Recuptex Light Therapy Rug

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bucas Recuptex Light Therapy Rug is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Bucas Recuptex Light Therapy Rug van Bucas nu lekker scherp geprijsd!

206.10

Bestel de Bucas Recuptex Light Therapy Rug nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Bucas Recuptex Light Therapy Rug is een product uit de categorie Paardendekens en nu scherp geprijsd in de kleur navy/orange. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Bucas Recuptex Light Therapy Rug. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Concours- en zweetdekens van Bucas haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Bucas heeft na het succes van de Recuptex Therapy deken nu ook een light versie ontwikkeld welke exact dezelfde werking heeft als de normale recuptex Therapy rug maar door het mesh aan de zijkant ook met warmer weer te gebruiken is. De Recuptex Therapy rug voorkomt niet alleen tal van medische problemen, maar kan ook helpen bij de behandeling van een breed scala van aandoeningen. De Recuptex stof werkt als een kooi, het gewatteerde Recuptex bovenste deel weerspiegeld de magnetische velden in het lichaam. Het behoud van deze magnetische velden stimuleert de bloedcirculatie en zuurstoftoevoer in het lichaam en de rug van het paard, die geneest en vermindert zowel zwelling en ontsteking en bevordert een snellere genezing. Bucas Recuptex Therapy deken is de ideale keuze voor de behandeling van paarden met chronische artritis of rugproblemen en helpt bij het herstel proces te versnellen in een natuurlijke beschermde omgeving. De nieuwe gepatenteerde Snap-lock magnetische voor- en interne kruissingels houden de deken op zijnplaats.De Recuptex Therapy deken is een betrouwbare en hoogtechnologische paarden dekenwaarin geen paard mag ontbreken.Deze deken is los te gebruiken maar ook als onderdeken (bevestigingspunten, 2voor en 2 achter aan buitendeken)Advies gebruik: aanvang 2 uur voor en 2 uur na het rijden, uitbreiden nabehoefte.-Therapie zomerdeken van Bucas.-Stimuleert bloedcirculatie.-Verzorgt ontspanning, losgelatenheid en stimuleert afvalstoffen afvoer.-Jouw paard is door de Recuptex deken makkelijker over de rug te rijden.-Recuptex Therapy materiaal aan de bovenkant van de deken bij de schoft, rug enachterhand. Onderzijde voorzien Mesh stof (vliegenstof) die voor extraventilatie zorgt.-Sterke voorsluiting dmv klittenband, T-hook en magneet sluiting.-De schouderplooien geven extra ruimte waardoor jouw paard vrij onder de dekenkan bewegen.-Bij de schouders, aan binnenkant, gevoerd met een gladde nylon stof die kaleschouders voorkomt.-Ook als onderdeken te gebruiken en door klittenbanden eenvoudig aan de Bucasbuitendeken te bevestigen.-Geeft ongeveer 10 graden extra warmte

Specificaties: Bucas Recuptex Light Therapy Rug

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart