- 10%

Bucas Therapy Coolerdeken

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bucas Therapy Coolerdeken is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Bucas Therapy Coolerdeken van Bucas nu lekker scherp geprijsd!

206.10

Bestel de Bucas Therapy Coolerdeken nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Bucas Therapy Coolerdeken is een product uit de categorie Paardendekens en nu scherp geprijsd in de kleur navy/orange. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Bucas Therapy Coolerdeken. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Concours- en zweetdekens van Bucas haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

De Bucas Therapy cooler is de ideale deken voor behandeling van paarden met chronische artritis of rugproblemen. Helpt het proces te versnellen in een natuurlijk beschermde omgeving. De nieuwe gepatenteerde snap-lock sluitingenhouden de deken op zijn plek. Los te gebruiken maar ook als onderdeken.De Recuptex stof werkt als een kooi van Faraday, het gewatteerde Recuptexbovenste deel weerspiegeld de magnetische velden in het lichaam. Het behoud vandeze magnetische velden stimuleert de bloedcirculatie en zuurstoftoevoer in hetlichaam en de rug van het paard, die geneest en vermindert zowel zwelling enontsteking en bevordert een snellere genezing.-Therapy deken.-Voering: Recuptex, Stay dry lining.-Advies gebruik: Aanvang 2 uur voor en 2 uur na het rijden, uitbreiden na behoefte.-Kan helpen bij: Artitis, spierpijn, schade aan weefsel, diverse pijnen,kissing spine.-Recuptex weerspiegeld de magnetische velden in het lichaam en stimuleert de bloedcirculatie en zuurstoftoevoer in het lichaam en de rug van het paard.-Bevordert een snelle genezing.-Magnetische snap lock sluitingen.Deze deken is los te gebruiken maar ook als onderdeken (bevestigingspunten, 2voor en 2 achter aan buitendeken).Advies gebruik: aanvang 2 uur voor en 2 uur na het rijden, uitbreiden nabehoefte.Foto 3 is een paard voordat de recuptex deken heeft opgelegen, foto 4 is nadatde deken 4 uur op de rug heeft gelegen.-Therapie deken van Bucas.-Stimuleert bloedcirculatie.-Verzorgt ontspanning, losgelatenheid en stimuleert afvalstoffen afvoer.-Jouw paard is door de Recuptex deken makkelijker over de rug te rijden.-Recuptex Therapy materiaal aan de bovenkant van de deken bij de schoft, rug enachterhand. Onderzijde voorzien van Sta-Dry stof die razend snel vocht afvoert.-Sterke voorsluiting dmv klittenband, T-hook en magneet sluiting.-De schouderplooien geven extra ruimte waardoor jouw paard vrij onder de dekenkan bewegen.-Bij de schouders, aan binnenkant, gevoerd met een gladde nylon stof die kaleschouders voorkomt.-Ook als onderdeken te gebruiken en door klittenbanden eenvoudig aan de Bucasbuitendeken te bevestigen.-Geeft ongeveer 15 graden extra warmte

Specificaties: Bucas Therapy Coolerdeken

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart