Bucas Sweet-itch Zebra deken

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bucas Sweet-itch Zebra deken is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Bucas Sweet-itch Zebra deken van Bucas nu lekker scherp geprijsd!

155.00

SKU: 978c8256f3cf Categorie├źn: , Tags: , ,

Bestel de Bucas Sweet-itch Zebra deken nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Bucas Sweet-itch Zebra deken is een product uit de categorie Paardendekens en nu scherp geprijsd in de kleur zebra. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Bucas Sweet-itch Zebra deken. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Vliegendekens van Bucas haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Eczeem deken van Bucas gemaakt van een speciale sterke en ademende stof die voorzien is van een zebra print. De deken bedekt bijna het gehele lijf, is inclusief hals met frontriem, brede elastische buikflap en een grote staartflap. Aan de voorzijde voorzien van extra coupe naden voor meer schouder vrijheid en in combinatie met een gladde nylon voering bij de schouders voor nog meer comfort en beduidend minder kans op schuur plekken. De zebra print houdt meer dan 70% van de insecten op afstand en geeft veel meer rust in de directe omgeving van uw paard. Daarnaast is de stof UV-werend en voorkomt verbranding en/of verkleuren van devacht.dat bescherming biedt tegen de Culicoides mug (knutten). Bij paarden metzomereczeem is preventie de sleutel tot succes: zorg ervoor dat u het probleemvoor bent, door uw paard een deken op te doen voor het muggenseizoen begint.De eerste in zijn soort, de Sweet Itch vliegen- eczeemdeken met zebrastrepenvoorkomt dat het paard gestoken wordt door de kleine muggen en weert de grote,agressieve vliegen. Het is wetenschappelijk bewezen dat de vliegen in de warraken van de zebrastrepen en dus bij het paard vandaan blijven.De unieke Sweet-Itch Zebra deken is gemaakt van een speciaal ontwikkelde stofdie zelfs de kleinste insecten tegenhoudt. Er is extra aandacht besteed aan demanen- en staartgedeeltes om deze goed te beschermen en zo jeuk te voorkomen.Het ontwerp is een volledige ‘body cover’, met een halsstuk tot aan de oren omzo de manen volledig te beschermen. Een elastische, afneembare buikflapbeschermt de gehele onderbuik van het paard, van ellenboog tot kruis.Schouderplooien zorgen voor extra bewegingsvrijheid. Een grote staartflap bedektdit problematische gebied en voorkomt dat de kleine bijtende vliegen de staartbereiken. Bilkoorden houden de deken op zijn plaats en een overlappende,gevoerde borstflap zorgt ervoor dat de deken comfortabel blijft, ongeacht hoelang uw paard de deken draagt.Bucas Sweet-Itch Zebra biedt ook UV-bescherming en voorkomt zo zonnebrand enverkleuring van de vacht.Houdt u er rekening mee dat bij extreem warm weer de deken het verdampen van hetzweet vertraagd waardoor u paard nat kan aanvoelen, echter het comfort is grootdoordat directe inwerking van de zon wordt voorkomen!-Sterke eczeemdeken met vaste hals met 100% UV reflectie.-Beschemt tegen zomereeczeem, insecten en de zon.-Door de zebra print worden insecten gedesorienteerd waardoor 75% insecten wegblijven. Dit zorgt voor meer rust voor jouw paard en beschermt ook beter deplekken waar geen stof zit.-De schouderplooien geven extra ruimte waardoor jouw paard vrij onder de dekenkan bewegen.-Sluiting voor dmv klittenband, T-hook sluiting een een magneetje.-Bij de schouders, aan binnenkant, gevoerd met een gladde nylon stof die kaleschouders voorkomt.-Brede elastische buikflap.-Verstelbare beensingels en voorzien van een grote staartflap

Specificaties: Bucas Sweet-itch Zebra deken

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart