Samshield Miss Shield Shadowmatt Glossy Crystal Fabric Veiligheidshelm

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Samshield Miss Shield Shadowmatt Glossy Crystal Fabric Veiligheidshelm is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Samshield Miss Shield Shadowmatt Glossy Crystal Fabric Veiligheidshelm van Samshield nu lekker scherp geprijsd!

865.00

SKU: 1214819 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Samshield Miss Shield Shadowmatt Glossy Crystal Fabric Veiligheidshelm nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Samshield Miss Shield Shadowmatt Glossy Crystal Fabric Veiligheidshelm is een product uit de categorie Veiligheid en nu scherp geprijsd in de kleur black. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Samshield Miss Shield Shadowmatt Glossy Crystal Fabric Veiligheidshelm. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Paardrijcaps van Samshield haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Het ontwerp van de Samshield Miss Shield Shadowmatt is ge├»nspireerd op de klassieke dameshoed en zodoende voorzien van een breder vizier en een te personaliseren frontal band. Samshield Miss Shield Shadowmatt Glossy Crystal Fabric Shell: Miss Shield Shadowmatt Glossy metallic black Top: Crystal Fabric Swarovski black Trim: Mat black Blazon: Chrome + 5x crystal black swarovski crystals Frontal band: Crystal Fabric Swarovski black De Samshield helmen kunnen perfect worden aangepast qua maat voor een ongekend draagcomfort. Een langdurige studie heeft geleid tot het ontwerp van een binnenschaal die perfect past op uw hoofd. Er zijn 3 schaalmaten beschikbaar: S, M en L Elke schaal is weer geschikt voor meerdere liners die de helm dan perfect passend maken op het hoofd van de ruiter. Met dit systeem is het dus ook mogelijk voor de jeugdige ruiter om met de helm mee te groeien. Maatverdeling liners: Maat S: 52 – 53 – 54 – 55S – 56SMaat M: 55M 56 – 57M – 58MMaat L: 57L – 58L 59 – 60 – 61De buitenschaal van de shadowmatt helm is gemaakt van polycarbonaat, eenmateriaal dat o.a wordt gebruikt voor high-end motorhelmen en heeft een antikrasmatte verf aan de buitenzijde.De binnenschaal is gemaakt van een materiaal dat de energie die bij de botsingtijdens een val ontstaat veel beter afvoerd.De speciale shadowmatt liners zorgen ervoor dat de helm veel beter op het hoofdblijft zitten waardoor de risico's van het kantelen van de helm tijdens een valveel kleiner worden. De liners worden bevestigd met een speciaal clip-systeemwelke veel beter blijft zitten dan een klittenbandsysteem van andere merken.De luchtinlaat aan de voorzijde van de helm zorgt voor ventilatie. De frisselucht wordt door de helm geleid waardoor je minder zweet in de helm

Specificaties: Samshield Miss Shield Shadowmatt Glossy Crystal Fabric Veiligheidshelm

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart