Roeckl Handschoen Mannheim

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Roeckl Handschoen Mannheim is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Roeckl Handschoen Mannheim van Roeckl nu lekker scherp geprijsd!

32.95

Bestel de Roeckl Handschoen Mannheim nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Roeckl Handschoen Mannheim is een product uit de categorie Paardrijkleding en ruiterkleding en nu scherp geprijsd in de kleur anthracite melange. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Roeckl Handschoen Mannheim. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Rijhandschoenen van Roeckl haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Roeckl Handschoen Mannheim Wat als eerste opvalt als je naar de ROECKL unisex rijhandschoen MANNHEIM kijkt, is de achterhand gemaakt van hoogwaardig Italiaans Lycra. Het materiaal maakt niet alleen indruk met zijn complexe gemêleerde look, maar zorgt er door zijn stretchy kwaliteit en ademende vermogen ook voor dat de handschoen zit als een tweede huid en snel droogt. Over pasvorm gesproken: De goed doordachte slip-on constructie maakt het veelgemakkelijker om de handschoen uit te trekken. ROECKL gebruikte zacht engripvast PU-materiaal op de palm voor een veilige en betrouwbare grip op deteugels en daardoor precieze en gevoelige hulpen. Dit alles maakt de MANNHEIM tot de perfecte trendy vrijetijdshandschoen die hetbest tot zijn recht komt bij activiteiten in de stallen en te paard in de zomer.En een handschoen met een cool design met een kenmerkend ROECKL logo dat zichuitstrekt van de kleur-gecontrasteerde ringvinger tot aan de backhand. Slim en ook stijlvol: Het gedrukte ROECKL handlogo op de duim van de rechte,gesloten vuist als visuele aanwijzing om te allen tijde te controleren of je deteugels goed vasthoudt met de duim aan de bovenkant. Net als alle andere ROECKLrijhandschoenen moet je ook de MANNHEIM regelmatig reinigen in je wasmachine op30° Celsius (86° Fahrenheit), zodat de werking en de lange levensduur van hetproduct niet worden aangetast.

Specificaties: Roeckl Handschoen Mannheim

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart