- 10%

Veredus Carbon Gel Vento Peesbeschermer

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Veredus Carbon Gel Vento Peesbeschermer is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Veredus Carbon Gel Vento Peesbeschermer van Veredus nu lekker scherp geprijsd!

170.10

SKU: 1123129 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Veredus Carbon Gel Vento Peesbeschermer nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Veredus Carbon Gel Vento Peesbeschermer is een product uit de categorie Beenbescherming en nu scherp geprijsd in de kleur brown. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Veredus Carbon Gel Vento Peesbeschermer. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Peesbeschermers van Veredus haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

De Veredus Carbon Gel Vento peesbeschermer is de eerste beenbeschermer voor paarden waarbij dubbele ventilatie is gegarandeerd. De warmte die vrijkomt uit het paardenbeen gaat door de micorperforatie neopreenlaag en wordt vervolgens verdeeld in de 3D mesh. Frisse lucht komt binnen via de luchtinlaat gaatjes als gevolg van de beweging van het paard en stuurt de warmte die zich in de beschermer ophoopt naar het uitblaas rooster. De ventilatie is dus horizontaal en verticaal. -dubbele ventilatie-3D mesh-micro geperforeerd neopreen Aerox-peesbescherming in carbon en nitrexgel-quick-release tip-anatomisch gevormde schaal

Specificaties: Veredus Carbon Gel Vento Peesbeschermer

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart