- 10%

Veredus Olympus Absolute Peesbeschermer

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Veredus Olympus Absolute Peesbeschermer is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Veredus Olympus Absolute Peesbeschermer van Veredus nu lekker scherp geprijsd!

139.50

SKU: 1214604 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Veredus Olympus Absolute Peesbeschermer nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Veredus Olympus Absolute Peesbeschermer is een product uit de categorie Beenbescherming en nu scherp geprijsd in de kleur brown. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Veredus Olympus Absolute Peesbeschermer. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Peesbeschermers van Veredus haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Peesbeschermer met absolute dubbele dichtheid en EVA bescherming Peesbeschermer ideaal voor meerdere disciplines: breder, sterker, veiliger. Olympus Absolute Front heeft een groter beschermend oppervlak dat het hele gebied van de buigpees tot het vetlok bedekt, dankzij de innovatieve omgekeerde Y-vorm. Het kunststof van de schaal heeft verschillende densiteiten en kenmerkennaargelang de te beschermen zone, resistenter in de zones van de buigpees en hetinterne vetlok, die meer risico lopen op accidentele schokken. De anatomischevorm garandeert een maximaal comfort en een perfecte positionering op hetvoorbeen van het paard. Het materiaal van de dubbele densiteit schaal isgeassocieerd met EVA, een bijzonder soepel en elastisch anti-schok kunststofmateriaal, en biedt dus echt absolute bescherming en uniek comfort.-Dubbele dichtheid anatomische schaal-Bredere en verlengde EVA bescherming-Grote ondersteuning bij de vetlok-Elastische riemen-Snelle release sluitingen

Specificaties: Veredus Olympus Absolute Peesbeschermer

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart