Trust Baby Pelham Locked Sweet Iron

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Trust Baby Pelham Locked Sweet Iron is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Trust Baby Pelham Locked Sweet Iron van Trust nu lekker scherp geprijsd!

154.95

SKU: 1039986 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Trust Baby Pelham Locked Sweet Iron nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Trust Baby Pelham Locked Sweet Iron is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur sweet iron. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Trust Baby Pelham Locked Sweet Iron. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Pelham van Trust haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

TRUST bit Sweet Iron locked baby pelham. Dikte 16 mm. Verkrijgbaar in de maten: 11,5, 12,5, 13,5 en 14,5. Sweet iron Sweet iron ontwikkelt door contact met (lucht)vochtigheid oppervlakteroest die zoet smaakt en op een natuurlijke manier de speekselaanmaak stimuleert. Hierdoor zal het paard meer gaan schuimen, wat zorgt voor een betere acceptatie van het bit. Dit roestproces verandert de blauwe kleur naar een bruin/grijze kleur, dit is volkomen normaal en de bedoeling van het bit. Als het bit een tijdje niet gebruikt wordt ontstaat er een oranje/bruine roestlaag. Dit is makkelijk af te poetsen met een vochtige doek. Locked mondstuk Het locked mondstuk lijkt op een enkelgebroken bit maar kan niet zo dubbelvouwen als een normaal enkelgebroken bit. Bij tegendruk blokkeert het bit waardoor het in een stang verandert en het een scherper bit wordt. Bij minder druk op de teugels verandert het bit weer in een enkelgebroken bit. Dit maakt het een ideaal bit voor paarden die tegen de hand zijn en door de hand heen lopen. Dit bit is niet geschikt voor een onervaren ruiter Baby pelham kaakstuk Het baby pelham kaakstuk combineert de werking van een trens en een stang en trens. Het bit heeft één kaakstuk maar kan met één of twee teugels gereden worden. Als er gekozen wordt om met één teugel te rijden is een pelhamriempje nodig om de bitringen met de ringen van de scharen te verbinden. De pelham is een mondstuk met hefboomwerking. Hoe langer de scharen hoe scherper de inwerking. Deze pelham heeft korte scharen en heeft daarom een mildere inwerking dan de normale pelham. Een pelham bit wordt vooral gebruikt bij sterke paarden, paarden met te weinig ruimte in de mond voor twee mondstukken of paarden die moeten wennen aan een stang en trens. Dit bit is niet geschikt voor de onervaren ruiter.

Specificaties: Trust Baby Pelham Locked Sweet Iron

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart