Trust Bit Baby Pelham Flexible Soft

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Trust Bit Baby Pelham Flexible Soft is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Trust Bit Baby Pelham Flexible Soft van Trust nu lekker scherp geprijsd!

149.99

SKU: 1039834 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Trust Bit Baby Pelham Flexible Soft nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Trust Bit Baby Pelham Flexible Soft is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Trust Bit Baby Pelham Flexible Soft. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Pelham van Trust haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

TRUST bit Inno Sense flexi soft baby pelham. Dikte: 20mm. Verkrijgbaar in de maten: 12,5, 13,5 en 14,5. Inno sense flexi soft De Inno sense flexi soft bitten worden gemaakt van elastisch kunststof en zijn flexibel. Er zit een buigzame metalen kern in het bit. Bitten met een flexibel mondstuk kunnen voor alle paarden gebruikt worden maar zijn in het bijzonder geschikt voor jonge paarden en paarden met een gevoelige mond. Het gebruikte kunststof is FDA approved, wat wil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. Paarden die gereden worden op een flexibel mondstuk volgen de hand gemakkelijk en nemen het bit ook snel aan. Baby pelham kaakstuk Het baby pelham kaakstuk combineert de werking van een trens en een stang en trens. Het bit heeft één kaakstuk maar kan met één of twee teugels gereden worden. Als er gekozen wordt om met één teugel te rijden is een pelhamriempje nodig om de bitringen met de ringen van de scharen te verbinden. De pelham is een mondstuk met hefboomwerking. Hoe langer de scharen hoe scherper de inwerking. Deze pelham heeft korte scharen en heeft daarom een mildere inwerking dan de normale pelham. Een pelham bit wordt vooral gebruikt bij sterke paarden, paarden met te weinig ruimte in de mond voor twee mondstukken of paarden die moeten wennen aan een stang en trens. Dit bit is niet geschikt voor de onervaren ruiter. TRUST Inno Sense flexi bitten TRUST Equestrian staat achter de kwaliteit van de producten en garandeert daarbij geen materiaal- en fabricagefouten.Echter bieden we geen garantie bij het kapotbijten van Inno Sense mondstukken.Het bit hoort op de lagen te liggen, dit is het gedeelte van de kaaklijn waarzich geen tanden en/of kiezen bevinden. Indien het bit op de juiste hoogte in demond zit, komt het bit dus niet tegen de tanden of kiezen.Er zijn paarden die door bijvoorbeeld een tandprobleem het bit kapotbijten ofhet bit omhooghalen met de tong waardoor het paard wel bij het bit kan en hetmogelijk is dat het flexibele materiaal van het TRUST Inno Sense flexi bit kapotgaat. Het gebruikte kunststof van de Inno Sense flexi bitten is FDA approved watwil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. DefecteTRUST Inno Sense flexi bitten met bijtsporen worden dan ook niet vergoed doorTRUST Equestrian.

Specificaties: Trust Bit Baby Pelham Flexible Soft

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart