- 4%

Cavalor Leather Shine 200ml

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Cavalor Leather Shine 200ml is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Cavalor Leather Shine 200ml van Cavalor nu lekker scherp geprijsd!

10.99

Bestel de Cavalor Leather Shine 200ml nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Cavalor Leather Shine 200ml is een product uit de categorie Poetsen & toiletteren en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Cavalor Leather Shine 200ml. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Leer- & textiel verzorging van Cavalor haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Cavalor Leather Shine 200ml Unieke formule: voedt het leder, houdt het soepel en doet het blinken zonder het glad te maken. Indication for use Breng Cavalor Leather Shine met een vochtige doek of spons aan op het leder, opblinken met een wollen doek kan het glanzende effect versterken. Additional Information & Education CAVALOR® LEATHER SHINE – Premium LineDeze unieke formule voedt leder en houdt het soepel zonder het glibberig temaken.Indicaties voor gebruikEen nieuwe uitrusting heeft een speciale behandeling nodig. Cavalor ontwikkeldeeen lederbalsem die het leder voedt en soepel houdt. Deze unieke formule zorgtervoor dat het leder er glanzend uit ziet.GebruikDoe Cavalor Leather Shine op het schoongemaakte leder met een vochtige doek ofspons. Het glanzende effect zal worden versterkt door te wrijven met een wollendoek of een zachte borstel.FAQWat is zo uniek aan Cavalor Leather Shine?Cavalor leather Shine is speciaal ontwikkeld om het leder te voeden, en maakthet daarnaast ook blinkend, zonder dat het begint te schuiven

Specificaties: Cavalor Leather Shine 200ml

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart