NAF Braid It Up 500ml

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

NAF Braid It Up 500ml is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de NAF Braid It Up 500ml van NAF nu lekker scherp geprijsd!

17.50

Bestel de NAF Braid It Up 500ml nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. NAF Braid It Up 500ml is een product uit de categorie Poetsen & toiletteren en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de NAF Braid It Up 500ml. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Toiletteren & invlechten van NAF haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Braid It Up. Showtime! Invlechten gaat vanaf nu een stuk sneller met NAF Braid it up! Het is een spray die de manen stroever maakt zodat je meer grip hebt tijdens het vlechten en voorkomt irritante losse sprieten haar. Geeft een super strak effect waardoor jij en je paard perfect verzorgd in de wedstrijdring verschijnen! Braid it up is niet schadelijk voor de manen zoals haarlak. Haarlak maakt de manen hard waardoor ze kunnen afbreken. Braid it up doet dit niet, na de wedstrijd zijn de manen makkelijk uit te borstelen en zijn nog steeds zacht. Gebruiksaanwijzing: Na het uitborstelen direct op de manen sprayen. Braid it up zorgt voor een goede grip waardoor de mmanen snel en makkelijk gevlochten kunnen worden. in een super korte tijd. Na het vlechten/ knotten opsteken kan het ook over de manen gesprayd worden voor een uniek resultaat. Kan de avond er voor ook gebruikt worden.

Specificaties: NAF Braid It Up 500ml

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart