- 10%

Cavalor Coolsens 500ml

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Cavalor Coolsens 500ml is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Cavalor Coolsens 500ml van Cavalor nu lekker scherp geprijsd!

19.35

SKU: 39f8a584755a Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de Cavalor Coolsens 500ml nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Cavalor Coolsens 500ml is een product uit de categorie Poetsen & toiletteren en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Cavalor Coolsens 500ml. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Wassen van Cavalor haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

De ideale verfrissing om lichaam en spieren na een inspanning te revitaliseren! Indication for use Cavalor CoolSens bevat een mengeling van essentiële oliën om het lichaam en de spieren te verfrissen en te revitaliseren na zware inspanningen. Het werkt ook als ontsmettingsmiddel voor kleine wondjes. Additional Information & Education CAVALOR® COOLSENS- Premium LineOm het lichaam, de spieren en de benen te verfrissen en af te koelen na zwareinspanningen.Indicaties voor gebruikCavalor CoolSens bevat een mengeling van essentiële oliën om het lichaam en despieren te verfrissen en te revitaliseren na zware inspanningen. Het werkt ookals ontsmettingsmiddel voor kleine wondjes.Dosering, toepassingen veiligheid van het productGebruik de dop van de fles voor de dosering. Meng de inhoud van 1 dop (20 ml) ineen emmer en voeg minstens 4L koud water toe. Was het lichaam, en vooral de rugen de benen van het paard met dit mengsel. Kan na enkele minuten wordenafgespoeld, maar afspoelen is niet noodzakelijk.Gebruik een maximumconcentratie van 15 ml/ 0,68 fl. oz. CoolSens/4 liter. Enkelvoor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Buiten bereik van kinderenhouden.Verpakking: fles van 500 mlFAQMoet ik Cavalor® CoolSens gebruiken in koud of in warm water?Cavalor® CoolSens moet gebruikt worden in koud water om het afkoelingsproces tebevorderen.Is Cavalor® CoolSens een ontsmettingsmiddel?Cavalor CoolSens is geen ontsmettingsmiddel.Kan Cavalor® CoolSens een gewone shampoo vervangen?Ja, alhoewel Cavalor® CoolSens weinig schuimt , zal het toch de huid reinigenterwijl het lichaam afkoelt en ontspant.Wat zijn de effecten die ik kan verwachten van Cavalor® CoolSens?Cavalor® CoolSens heeft een afkoelend effect op benen en lichaam van het paardna het werken. Het zal er ook voor zorgen dat het paard sneller droogt

Specificaties: Cavalor Coolsens 500ml

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart