Cavalor Derma Wash 500ml

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Cavalor Derma Wash 500ml is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Cavalor Derma Wash 500ml van Cavalor nu lekker scherp geprijsd!

21.50

SKU: 5ae49610b9ce Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de Cavalor Derma Wash 500ml nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Cavalor Derma Wash 500ml is een product uit de categorie Poetsen & toiletteren en nu scherp geprijsd in de kleur 500ml. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Cavalor Derma Wash 500ml. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Wassen van Cavalor haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Cavalor Derma Wash reinigt de huid en doodt bacteriën, virussen en schimmels. Gebruiksaanwijzing: Doe een beetje (+- 30 ml) Cavalor Derma Wash in een emmer lauwwarm water ofbreng direct met een spons aan op het hele lichaam of enkel de aangetaste huid.Laat even intrekken en spoel daarna goed met water. Om infecties te vermijdenkan het een goede gewoonte zijn om maandelijks – of na een intensief contact metandere paarden (vb. kamp of wandeling) – het paard eens te wassen met CavalorDerma Wash. Cavalor Derma Wash kan ook gebruikt worden om uw leder of andereuitrusting te ontsmetten. Gebruik 30 ml Cavalor Derma Wash in je wasmachine inde plaats van wasmiddel om textiel te reinigen.Additional Information & EducationCavalor Derma Wash is een hygiënische shampoo op basis van chloorhexidine diegebruikt wordt om paarden met een schilferige huid, doffe vacht ofhuidaandoening te wassen. Het is ook de ideale shampoo om paarden die nieuw opstal zijn te wassen om infecties te voorkomen. Vergeet niet dat de vacht despiegel is van de interne gezondheid van uw paard. Een doffe vacht kanveroorzaakt worden door een probleem binnenin waardoor voedingsstoffen nietoptimaal benut worden.Cavalor Derma Wash en Derma Spray zijn pH neutraal. In tegenstelling tot onzehuid, die een natuurlijke zuurtegraad van 4,0 – 5,5 heeft, is de optimale pH vande paardenhuid 7,0 – 7,4. Wanneer we producten met een lage pH (vb. shampoosvoor mensen) gebruiken wordt het vocht uit de huid geabsorbeerd en resulteertdit in een droge, schilferige huid. Middelen met een hoge pH (vb sterkereinigingsmiddelen) zullen de natuurlijke talg absorberen waardoor de huidgevoelig wordt voor infecties. Daarnaast is Cavalor Derma Wash verrijkt metglycerine. Dit zal ervoor zorgen dat de huid gehydrateerd wordt en de vacht gaatglanzen.Naast het gebruik van Cavalor Derma Wash als shampoo kan het ook aangewendworden om dekens, zadeldoeken, leder ed. te reinigen. Voor het reinigen vanwondjes of genitaliën is eerder het gebruik van Cavalor Derma Spray aangeraden.Deze bevat dezelfde actieve stoffen maar geen zepen.

Specificaties: Cavalor Derma Wash 500ml

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart