Imperial Riding heren stompe sporen 55mm

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Imperial Riding heren stompe sporen 55mm is nu eenvoudig online te bestellen via MHS. Bij Alles voor paarden vind je de Imperial Riding heren stompe sporen 55mm van Imperial Riding nu scherp geprijsd!

SKU: 005a2562cfcc Categorieën: , Tags: , , ,

Imperial Riding heren stompe sporen 55mm is nu voordelig verkrijgbaar via de webshop van MHS. Als u gaat paardrijden of aan ruitersport doet is de kleding van Imperial Riding echt een aanrader net zoals de Imperial Riding heren stompe sporen 55mm. Met de Imperial Riding heren stompe sporen 55mm haalt u Paardrijkleding in huis welke van het merk Imperial Riding welke van goede kwaliteit is.

Heren stompe spoor met een tak van 55mm. De sporen zijn gemaakt van RVS materiaal. De ruiter geeft zogenaamde “hulpen” met zijn kuiten om het paard te sturen of te laten versnellen. Een ruiter gebruikt over het algemeen de sporen als de reactie van het paard op de kuithulp onvoldoende is of om kleinere hulpen te geven. Het is van groot belang dat een ruiter in staat is de hulp (geen straf) met de spoor juist te doseren. Als de ruiter ‘been geeft’ en het paard reageert niet, dan zou de spoor ook een handig alternatief zijn.

Specificaties: Imperial Riding heren stompe sporen 55mm

Merk

Levertijd

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart